Categorie: Autor:

Cum arată Denisa Potecaru de la ”Bravo ai stil”, acum? Fosta concurentă continuă să-i țină pe fani aproape

Cum arată Denisa Potecaru acum, după marele show de modă ”Bravo, ai stil”? Fosta concurentă, după ce a ieșit din concurs, a menținut relația cu admiratorii ei virtuali. De aceea, în prezent, Denisa postează foarte des pe conturile de socializare tot ce face în timpul liber și poze de la diferite ședințe foto. Denisa, împreună cu sora sa are o afacere în domeniul vestimentar, mai exact, un magazin, pe care îl deține în special sora sa, Raluca. În timp ce era participantă la concursul ”Bravo, ai stil”, Denisa Potecaru a susținut că Raluca își alege clienții.

După momentul în care colega sa, din concurs, Iuliana Doroftei, a purtat o piesă vestimentară facută de Raluca, aceasta a spus că nu i-ar face cinste un asemenea model . ”De obicei ne selectăm clienții, dar de data asta s-a întâmplat ceva”, a dezvăluit Denisa. După cele spuse de ea, jurații și inclusiv prezentatoarea emisiunii au avut o reacție de uimire la cele auzite. Ilinca Vandici, cea care moderează show-ul de televiziune, a vrut să clarifice lucrurile și a întrebat-o pe Iuliana Doroftei dacă este adevărat că vestimentația ei este creația Ralucăi Potecaru. Se pare că cele spuse de Iuliana, asigurând-o că este o creație a surorii rivalei sale din concurs, nu au fost ascultate. Denisa a continuat să susțină că sora ei își alege clientela.

Fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil” continuă să-i țină pe fani aproape

Cum arată Denisa Potecaru acum? Reacțiile juraților la cele auzite

Cătălin Botezatu, unul dintre jurații show-ului, a spus că o astfel de metodă este de neconceput. ”Asta este discriminare! Atâta timp cât ai un schowroom, cât timp ai un magazin online, ca om care te pui în sclujba clientului, în momentul în care alegi să faci așa ceva înseamnă că faci discriminare. Eu lucrez pentru toate categoriile de oameni, de la oameni de toate etniile până la oameni de toate dimensiunile, nu avem cum să discriminăm”, a spus Cătălin Botezatu.

În timp ce era participantă la concursul ”Bravo, ai stil”, Denisa Potecaru a susținut că sora sa își alege clienții.

Replica Denisei Potecaru a respins cele spuse de Cătălin Botezatu, afirmând că există designeri care își selectează clientela. ”Ba da, sunt designeri care-și selectează cleinții”, a insistat Denisa. Cunoscutul designer a repetat că nu există așa ceva, ba chiar până și cele mai mari case de modă creează haine pentru tot felul de oameni. ”Să știi că și casele mari de modă vând haine tuturor, poate doar în România sunt designeri care își permit să refuze clienții, care sunt atât de fițoși, bravo, înseamnă că e bine. Nu-i nimic, veniți toți la mine!”, a încheiat Cătălin Botezatu.

Taguri: Bravo ai stil