Câștigătoarea ”Bravo, ai stil! All Stars”, acuzată de…fals! ”O sursă de obrăznicie și lipsă de bun simț”

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
18/06/2018, 15:33
Câștigătoarea ”Bravo, ai stil! All Stars”, acuzată de…fals! ”O sursă de obrăznicie și lipsă de bun simț” GALERIE FOTO
Castigatoarea ”Bravo, ai stil! All Stars”

Câștigătoarea ”Bravo, ai stil! All Stars” a postat un mesaj emoționant pe o rețea de socializare, imediat după ce a fost desemnată drept învingătoare! VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Mesajul postat de Silvia Popescu a primit multe aprecieri de la fanii ei, dar un mesaj a ieșit în evidență. Este unul destul de acid, care lasă să se înțeleagă că ținutele câștigătoarei nu i-au aparținut. Mai mult, internauta lasă să se înțeleagă că nici mesajul de pe Internet nu i-ar aparține Silviei Popescu.

Câștigătoarea ”Bravo, ai stil! All Stars”, acuzată de fals!

Iată ce a scris vedeta: “Ultimele luni petrecute impreuna au lasat urme adanci in sufletul meu, urme de lumina si iubire care imi vor calauzi pasii de acum inainte! Iau cu mine doar amintirile frumoase care poarta cu ele zambete, emotii si sentimente profunde! Va sunt recunoscatoare fiecaruia, sunteti cu totii in inima mea!❤️? #inimitablemoi #invingatorii” este mesajul apărut pe pagina de Instagram a Silviei Popescu. 

Pe lângă mesajele de felicitare, Silvia l-a primit și pe următorul: O discrepanță imensă intre exprimarea si corectitudinea gramaticală a postarilor de pe Instagram și discursurile neinteligibile ale Silviei de la TV… Cineva i-a furnizat hainele din concurs și altcineva i-a asigurat imaginea intelectuală … În afară de a fi un umeraș, o sursă de obrăznicie și lipsă de bun simț, ce a făcut să merite premiul de stil ?”, a scris Ama.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×