Cum arăta Cristina Spătar înainte de operațiile estetice. A cheltuit o avere pe ele

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri mondene
17/03/2019, 16:38
Cum arăta Cristina Spătar înainte de operațiile estetice. A cheltuit o avere pe ele GALERIE FOTO
Cum arăta Cristina Spătar înainte de operațiile estetice?

Cristina Spătar a apelat la măestria medicilor esteticieni pentru a-și retușa anumite părți ale corpului. Din păcate, urmăritorii din mediul online i-au atras atenția de nenumărate ori că a cam abuzat de acestea și că nu mai arată atât de bine cum arăta la începutul carierei sale. De asemenea, Cristina Spătar a fost asumată, așa că a recunoscut de fiecare dată la ce intervenție a apelat pentru a se simți mai bine în pielea ei.

Cristina Spătar, înainte de operații

Cristina Spătar mai este cunoscută în presa mondenă drept „Prințesa operațiilor estetice”, astfel că până la 46 de ani a trecut prin destule intervenții. Acestea ridicându-se la suma de aproximativ 40.000 de euro, consemnează Viva!. Cântăreața a recunoscut în anul 2006 că a ales să-și facă în Italia o rinoplastie care a costat-o nu mai puțin de 8.000 de euro.

„Adormi şi te trezeşti cu un nas nou. Nu este dureros deloc, doar daca te atinge cineva. De cate ori îmi vedeam filmarile, aveam impresia ca am nasul într-o parte. Am scapat de o obsesie”. De asemenea, Cristina Spătar și-a ridicat posteriorul și și-a făcut o liposucție. „Cristina Spătar şi-a corectat ridurile de expresie cu acid hialuronic, are rinoplastie, liposucţie abdominală şi implanturi mamare”, a declarat medicul estetician Chawi Youssef.

Cristina Spătar, înainte de operații
Cristina Spătar, înainte de operații

Cristina Spătar, mărturii după diorț

„În România plec în vacanță. Îmi iau copiii și mergem la mare. Apoi o să-mi văd de concerte. Am de onorat un număr de concerte și sunt foarte încântată. Împletim utilul cu plăcutul. Cei mai dezavantajați sunt cei mici. Tot timpul ei își doresc să fiu aproape de ei, dar nu reușesc mereu. Plec dimineața și mă întorc seara și nu mai apucăm să stăm foarte mult timp împreună, dar în vacanță mi-am rezervat timp pentru ei. Aida mai stă lângă mine când mai gătesc, ne jucăm. Avem și un câine mai nou”, a declarat Cristina Spătar pentru VIVA!. Aceasta s-a regăsit și se simte împlinită acum. De asemenea, cântăreața se iubește cu un alt bărbat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×