Cum arată acum Oana Niculescu Mizil! Iubita lui Marian Vanghelie s-a retras din viața publică

Claudiu Surmei   
în Stiri mondene
14/02/2019, 15:10
Cum arată acum Oana Niculescu Mizil! Iubita lui Marian Vanghelie s-a retras din viața publică GALERIE FOTO
Oana Niculescu Mizil, alături de fetița ei

Oana Niculescu Mizil a ieșit de mult din viața publică, însă cei care au fost obișnuiți cu aparițiile ei publice se întreabă acum oare ce mai face și cum mai arată iubita lui Marian Vanghelie. Fostul deputat a postat recent pe o rețea de socializare o fotografie în care apare alături de fetița sa.

„Fetița mea dragă! Ea reprezintă universul meu de acum, ea îmi dă putere, ea este tot ceea ce am mai de preț, ea îmi spune simplu și frumos: Mama! Este minunat să fii mamă! Domnul să vă binecuvanteze și să aducă odată bucurie în țara asta oropsită, și pentru toți copiii noștri. Voi fi din când în când prezenta aici, alături de voi, pentru a vă împărtăși din trăirile mele, sentimentele mele, realizările mele. Vă doresc o zi de Duminică minunată! Cu drag, Oana”, este mesajul pe care l-a postat iubita lui Marian Vanghelie în momentul în care fetița ei a împlinit un an.

Cum arată acum Oana Niculescu Mizil

Cei care se întreabă ce mai face sau cum mai arată Oana Niculescu Mizil mai pot afla informații doar de pe pagina personală de Facebook a iubitei lui Marian Vanghelie. Asta pentru că fostul deputat s-a retras din viața publică, după ce în octombrie 2014 a fost condamnată de Înalta Curte de Casație și Justiție la trei ani de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunii de conflict de interese, dar a făcut apel și a obținut reducerea pedepsei la un an închisoare cu suspendare, cu un termen de încercare de trei ani.

Oana Mizil și Marian Vanghelie
Oana Mizil și Marian Vanghelie

Oana Niculescu Mizil este fericită că este mămică, iar asta se vede din postările de pe Facebook. În ultima dintre ele, apare alături de fetița ei, iar mesajul care însoțește fotografia este „Minunata mea fetiță, Maria.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×