Cu cine se iubeşte Irina Rimes, după divorţul dureros! Avem imaginile

Ana Chivu   
în Stiri mondene
15/12/2018, 20:56
Cu cine se iubeşte Irina Rimes, după divorţul dureros! Avem imaginile GALERIE FOTO
Irina Rimes, viață amoroasă tumultoasă!

Irina Rimes e mereu în atenția publicului în ceea ce privește dragostea pentru muzică, recent, fanii ei s-au întrebat pentru cine a suferit și pe cine iubește la moment. De curând a plâns la o piesă de dragoste, în cadrul emisiunii unde este jurat, „Vocea României”.

Acum se pare că se iubește cu Cristian Comaroni, cel care îi este și chitarist în proiectul muzical. După multe trăiri pe care le-a avut și multe lecții de învățat, Irina Rimes și-a găsit liniștea.

Irina Rimes, poveste de dragoste după divorț!

După o relație cu năbădăi alături de Andi Bănică, ce i-a fost și soț, acum are parte de o poveste frumoasă de dragoste cu chitaristul trupei sale. Cântăreața a divorțat chiar în vara anului trecut, după câteva episoade grele. Din păcate, se pare că Andi avea o amantă. „Ne-am cunoscut pe Facebook, am comunicat pe Messenger un timp, după care am trecut pe Whatsapp și deja, în scurt timp am trecut chiar pe viu, ne-am văzut. (…) Relaţia noastră a fost mai mult, să zic aşa…o relaţie la distanţă, dar distanţa nu îţi oferă capacitatea de a înţelege ce persoane se ascund dincolo de cortină şi lucrurile pe care mi le spunea el, nu întotdeauna erau veridice. Au fost foarte multe lucruri false, foarte multe minciuni. Pe el nu l-a interesant sarcina sub nicio formă”, a declarat Irina Rimes despre relația sa, pentru Antena Stars.

Irina Rimes
Irina Rimes

Mă șantaja și spunea că o să-și pună capăt zilelor, că blocul are 8 etaje, chestii de genul acesta. (…) Eu am găsit-o pe ea pe Facebook, i-am scris în contul ei privat. Întrebarea care pe mine mă măcina era de ordin, dacă într-adevăr el a căzut sau a leşinat la studio în luna iulie şi ce se petrece cu el. (…) Eu nu am discutat cu ea acest detaliu absolut (nr. – copil). Ştiu doar atât, el mi-a povestit că ea a fost însărcinată şi a avortat, a declarat amanta fostului soț al Irinei Rimes.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×