Cu cine a semnat Bianca Drăgușanu și ce salariu va avea! Bombă în televiziune!

Sandra Popescu   
în Stiri mondene
10/10/2018, 16:31
Cu cine a semnat Bianca Drăgușanu și ce salariu va avea! Bombă în televiziune! GALERIE FOTO
Bianca Drăgușanu a semnat un contract colosal și va încasa un salariu foarte bun

După o perioadă îndelungată în care Antena 1 și PRO TV s-au bătut pe Bianca Drăgușanu, iată că s-a aflat cu cine a semnat blondina, după plecarea de la Kanal D și ce salariu va încasa! Este o mișcare foarte urmărită în presa din România și mult așteptată de către cei interesați de piața media. Fosta soție a lui Victor Slav a stat mult pe gânduri până a luat cea mai bună decizie, iar la final s-a ales cu os umă colosală.

Se pare că faptul că cei din conducerea Kanal D au dorit să renunțe la ea i-a făcut mai mult bine decât rău vedetei. Această întâmplare i-a deschis drumul Biancăi Drăgușanu spre noi orizonturi, dar mai ales spre un salt financiar considerabil. Vă reamintim că, potrivit surselor acelei perioade, Bianca încasa de la Kanal D suma lunară de 3.000 de euro, mult mai puțin decât predecesoarea sa Gabriela Cristea.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI
Nianca Drăgușanu va participa la emisiunea ”India Exppress” după ce a semnat cu Antena 1 pe un salariu colosal
Nianca Drăgușanu va participa la emisiunea ”India Exppress” după ce a semnat cu Antena 1 pe un salariu colosal

Cu cine a semnat Bianca Drăgușanu și ce salariu va încasa

După ce a negociat la sânge, Bianca Drăgușanu a ales să semneze cu Antena 1 pentru emisiunea ”Asia Express”, potrivit informației prezentate în exclusivitate de Cancan.ro. Potrivit aceleiași surse, blondina ar urma să încaseze un contract de 90.000 de euro, la care, culmea, s-ar mai putea adăuga și un bonus de 10.000 de euro.

Emisiunea de la Antena 1 se va desfășura, în ediția viitoare, în India. Astfel, producția ar urma să aibă și un nou nume, ”India Express”. Concurenții din ediția în care va participa și Bianca Drăgușanu sunt:  Anda Adam, Margherita de la Clejani, Ruby, Iuliana Luciu, dar și Jojo și Paul Ipate. Emisiunea va fi produsă de Mona Segall, fost producător de la PRO TV, care însă a decis să se mute la Antena 1, în urmă cu mai mulți ani, alături de mari vedete ale postului, cum ar fi Ștefan Bănică Jr și Horia Brenciu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×