Cu cine a semnat Bianca Drăgușanu și ce salariu va avea! Bombă în televiziune!

Sandra Popescu   
în Stiri mondene
10/10/2018, 16:31
Cu cine a semnat Bianca Drăgușanu și ce salariu va avea! Bombă în televiziune! GALERIE FOTO
Bianca Drăgușanu a semnat un contract colosal și va încasa un salariu foarte bun

După o perioadă îndelungată în care Antena 1 și PRO TV s-au bătut pe Bianca Drăgușanu, iată că s-a aflat cu cine a semnat blondina, după plecarea de la Kanal D și ce salariu va încasa! Este o mișcare foarte urmărită în presa din România și mult așteptată de către cei interesați de piața media. Fosta soție a lui Victor Slav a stat mult pe gânduri până a luat cea mai bună decizie, iar la final s-a ales cu os umă colosală.

Se pare că faptul că cei din conducerea Kanal D au dorit să renunțe la ea i-a făcut mai mult bine decât rău vedetei. Această întâmplare i-a deschis drumul Biancăi Drăgușanu spre noi orizonturi, dar mai ales spre un salt financiar considerabil. Vă reamintim că, potrivit surselor acelei perioade, Bianca încasa de la Kanal D suma lunară de 3.000 de euro, mult mai puțin decât predecesoarea sa Gabriela Cristea.

Nianca Drăgușanu va participa la emisiunea ”India Exppress” după ce a semnat cu Antena 1 pe un salariu colosal
Nianca Drăgușanu va participa la emisiunea ”India Exppress” după ce a semnat cu Antena 1 pe un salariu colosal

Cu cine a semnat Bianca Drăgușanu și ce salariu va încasa

După ce a negociat la sânge, Bianca Drăgușanu a ales să semneze cu Antena 1 pentru emisiunea ”Asia Express”, potrivit informației prezentate în exclusivitate de Cancan.ro. Potrivit aceleiași surse, blondina ar urma să încaseze un contract de 90.000 de euro, la care, culmea, s-ar mai putea adăuga și un bonus de 10.000 de euro.

Emisiunea de la Antena 1 se va desfășura, în ediția viitoare, în India. Astfel, producția ar urma să aibă și un nou nume, ”India Express”. Concurenții din ediția în care va participa și Bianca Drăgușanu sunt:  Anda Adam, Margherita de la Clejani, Ruby, Iuliana Luciu, dar și Jojo și Paul Ipate. Emisiunea va fi produsă de Mona Segall, fost producător de la PRO TV, care însă a decis să se mute la Antena 1, în urmă cu mai mulți ani, alături de mari vedete ale postului, cum ar fi Ștefan Bănică Jr și Horia Brenciu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×