Cu ce se ocupă Lorena și Liana, fiicele lui Ilie Balaci

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
22/10/2018, 12:49
Cu ce se ocupă Lorena și Liana, fiicele lui Ilie Balaci GALERIE FOTO
Lorena și Liana, fiicele lui Ilie Balaci

Fiicele lui Ilie Balci, Lorena și Liana sunt îndurerate după marea priedere. Acum, mulți se întreabă cu ce se ocupă cele două. ”Minunea blondă” a Craiovei a avut două fete, rodul iubirii dintre el și Daniela, cea care i-a fost alături 40 de ani. Din fericire pentru legenda fotbalului, Lorena și Liana au împărtășit iubirea pentru sport. Vă reamintim că Ilie Balaci a murit pe data de 21 octombrie, în urma unui stop cardio-respirator. Într-un comunicat trimis de ISU Dolj, se arată ora la care a fost făcut apelul de urgență. ” În jurul orei 09.40, a fost anunțat apelul la 112. Imediat la locuința de familie a fotbalistului s-a deplasat un echipaj cu medic de la SAJ Dolj, care a găsit victima în stop cardio-respirator. Ulterior, s-a luat decizia de a mai trimite în sprijin la caz înca un echipaj SMURD cu medic. După executarea timp de mai multe zeci de minute a manevrelor de resuscitare (conform protocolului medical) a fost declarat decesul fotbalistului”, se arată în comunicat.

În urma cutremurătoarei vești, întreaga Românie a rămas fără glas. Familia legendei fotbalului este și acum în stare de șoc. În acest timp, unii se întreabă ce ocupații au cele două fiice ale grandiosului sportiv. Lorena, în vârstă de 40 de ani, a avut un parcurs, încă din primii ani în care a dat piept cu viața, care a ținut-o strâns legată de sport. Aceasta a fost căsătorită cu un fost fotbalist al Universității Craiova, în anul 1998, iar dragostea lor a durat 17 ani.

Cu ce se ocupă fiicele lui Ilie Balaci: Lorena și Liana?
Lorena, alături de fostul ei soț

Cu ce se ocupă Lorena și Liana? Fiicele lui Ilie Balaci s-au aplecat către sfera sportului

În prezent, Lorena este creatoare de modă, dar a activat mulți ani și pe ramura impresariatului sportiv. Dar, nici fiica cea mică a legendei nu a sărit departe de trunchi. Liana a ales să joace tenis, iar, din anul 2000, a început să-și treacă munca la nivel profesionist. La scurt timp, aceasta a ajuns să până la locul 161 WTA. În anul 2006, Liana s-a căsătorit cu Adrian Ungur, un fost tenismen român. Din partea celor două fiice, Ilie Balaci avea 3 nepoți. Din partea Lianei, o nepoată, pe nume Eveline, în vârstă de 3 ani. Iar din partea Lorenei doi nepoți: Hristu, de 18 ani și Atanas, de 13.

Cu ce se ocupă fiicele lui Ilie Balaci: Lorena și Liana?
Ilie Balaci, alături de fiica sa Liana, la nunta ei

De asemenea, se pare că doar Lorena a avut puterea să vorbească despre trecerea în neființă a tatălui ei. Aceasta a declarat că așa a fost voia lui Dumnezeu. ”Aşa a vrut Dumnezeu. Cu o seară înainte am vorbit cu el. Tata spunea mereu că va muri de tânar pentru ca Dumnezeu îl iubeşte şi ştie că nu s-ar putea descurca singur. Toată viaţa am luptat să-i port numele cu cinste. Am vrut mereu sa fie mandru de noi. Sper ca a fost”, a declarat Lorena.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×