Cu ce mașină circulă Tudorel Toader, ministrul Justiției

Ionuţ Cataramă   
în Stiri de ultima ora
19/02/2019, 13:14
Cu ce mașină circulă Tudorel Toader, ministrul Justiției GALERIE FOTO
Tudorel Toader circulă cu o mașină de lux

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a participat, marți, la ședința membrilor Consiliului Superior al Magistraturii (CSM). Toader a ajuns la sediul CSM cu o mașină de lux, care a fost fotografiată de un reporter de la Pro TV. Poza a fost postată pe o rețea de socializare și a strâns zeci de  comentarii din partea utilizatorilor.

Jurnaliștii prezenți la sediul CSM au vrut să afle o opinie cu privire la candidatura fostei șefe a DNA, Laura Codruța Kovesi, pentru funcția de procuror șef al Parchetului European. Ministrul Justiției s-a mulțumit însă să spună că va susține o conferință de presă după ședința de Guvern, care are loc la ora 13.00. Anunțul lui Tudorel Toader vine după ce membrii CSM au discutat pe marginea avizării proiectului de OUG privind desemnarea candidaţilor pentru postul de procuror european.

Tudorel Toader circulă cu o mașină de lux

„CSM are un purtător de cuvânt, care probabil va veni în fața dumneavoastră și va răspunde la întrebările pe care le veți pune. În al doilea rând, la ora 13.00 avem ședință de guvern. După terminarea ședinței voi ține o conferință de presă și voi încerca să răspund întrebărilor dumneavoastră”, a declarat ministrul Justiției la sediul CSM.

Mașina lui Tudorel Toader. Sursă foto Facebook Ovidiu Oanță
Mașina lui Tudorel Toader. Sursă foto Facebook Ovidiu Oanță

Unul dintre jurnaliștii care l-au așteptat pe Tudorel Toader la sediul CSM a fotografiat mașina ministrului Justiției, o limuzină de lux. Reporterul a postat poza pe contul personal de Facebook, iar imaginea a strâns repede zeci de comentarii, majoritatea critice la adresa lui Toader.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×