Cruzime fără margini la Giurgiu. O tânără de 16 ani a fost violată și supusă unor ritualuri satanice

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
05/11/2019, 15:49
Cruzime fără margini la Giurgiu. O tânără de 16 ani a fost violată și supusă unor ritualuri satanice
O fată de 16 ani din Giurgiu, violată și supusă unor ritualuri bizare. Sursa foto: DIICOT. Colaj: Fanatik

Un bărbat din Giurgiu a fost arestat după ce s-a descoperit că în luna iulie a acestui an, în aceeași perioadă în care în România se vorbea despre tragedia de la Caracal, ar fi violat o tânără de 16 ani, pe care a supus-o unor practici sataniste. Fata fusese abandonată inconștientă într-o clădire, susțin polițiștii.

Tânără de 16 ani, violată și abandonată în stare de inconștiență

Cazul care a izbucnit în presă astăzi i-a cutremurat pe toți. Potrivit surselor din această anchetă, tânărul acuzat de aceste fapte odioase ar avea 25 de ani, scrie mediafax.ro. Violul ar fi fost filmat cu telefonul mobil de ceilalți participanți, doi tineri de 15 și 16 ani. Individul acuzat de agresiune sexuală a fost prins pe Aeroportul Internațional Henri Coandă și a fost arestat cu un mandat pentru 24 de ore.

Conform DIICOT Giurgiu, băiatul de 25 de ani a postat secvențe din filmulețele respective pe internet în timp ce se afla în străinătate. Participanții la aceste acte îngrozitoare au consumat alcool și au imobilizat-o pe fată după ce au amenințat-o în repetate rânduri, pentru că aceasta refuza să întrețină raporturi intime cu aceștia.

DIICOT a dezvăluit ritualurile satanice practicate în clădirea abandonată din Giurgiu

„În aceste condiţii, inculpatul T.I.A. i-a solicitat uneia dintre persoanele prezente să se poziţioneze în centrul unui desen reprezentând o hexagramă alcătuită din două triunghiuri echilaterale, pe fiecare dintre colţ fiind aprinsă câte o candelă. Cu un ciob, inculpatul T.I.A. i-a provocat tânărului două leziuni în ambele palme, pe partea interioară a acestora cu care a stropit fiecare colţ al hexagramei, timp în care, prin folosirea telefonului său mobil, a redat melodii de tip satanist. Prin folosirea aceluiaşi ciob, inculpatul T.I.A. i-a provocat minorei leziuni în palme, sângele rezultat fiind ingerat de către acesta. Ulterior, întrucât persoana vătămată minoră era emoţionată de cele întâmplate, la solicitarea sa, inculpatul T.I.A. i-a dat o ţigară tip joint din care a tras 3 fumuri, după care a acuzat o stare de rău, pierzându-şi cunoştinţa. În dimineaţa zilei următoare, victima minoră s-a trezit în acelaşi loc, pe o saltea carbonizată, fiind complet dezbrăcată, având înfipte în palma dreaptă cioburi de circa 2-3 cm şi acuzând dureri puternice în zona genitală şi de abdomen”, se arată în comunicatul DIICOT.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×