Cristina Vasiu a divorțat! Cântăreața a avut o căsnicie fulger!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
28/06/2018, 14:01
Cristina Vasiu a divorțat! Cântăreața a avut o căsnicie fulger! GALERIE FOTO
Cristina Vasiu a divortat. S-a cunoscut cu fostul sot la Vocea Romaniei

Fosta concurentă de la Vocea României Cristina Vasiu a divorțat, după doar cinci luni de căsnicie! Cristina l-a întâlnit pe Bogdan chiar la show-ul de televiziune, în anul 2011. S-au plăcut, apoi el a plecat în Canada. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

După ce s-a întors în țară, Bogdan ex-Crazy Win, a reluat legătura cu Cristina și totul a decurs pe repede-nainte! S-au cununat în Canada și totul părea perfect. La doar cinci luni însă, cei doi au divorțat.

Citește și Nicoleta Voica s-a cununat pentru a 4-a oară! Cine este alesul inimii sale!

Cristina Vasiu a divorțat de partenerul întâlnit la Vocea României

”Aşa este, sunt din nou singurică de o lună. Este o chestiune mai delicată, despre care nu vreau să vorbesc foarte mult. Eram din poveşti diferite, ca şi oameni, eram personalităţi diferite, aveam destinaţii diferite. Nu întotdeauna lucrurile se întâmplă cum îţi doreşti. Oamenii se schimbă şi trebuie să-ţi asumi asta. Asta e tot ce am avut de declarat. Acum sunt foarte bine, am un proiect muzical cu nişte băieţi cu care o să fac muzică, pregătesc o piesă nouă. Nu plâng, nu sufăr din dragoste, cred că totul se întâmplă cu un scop în viaţă şi cred că Dumnezeu are planuri cu mine. Noi doi ne-am cunoscut la «Vocea României» acum mulţi ani, dar nu mai contează, pentru că subiectul e închis”, a declarat pentru click.ro Cristina Vasiu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×