Cristina Țopescu, reacție după ce un studio al TVR a primit numele tatălui său

Maria Cristina    Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
24/11/2018, 18:11
Cristina Țopescu, reacție după ce un studio al TVR a primit numele tatălui său GALERIE FOTO
Cristina Țopescu mulțumește tuturor care s-au gândit la denumirea unui studio al TVR după tatăl său

Cristina Țopescu a vorbit despre faptul că studioul 4 al TVR poartă acum numele tatălui său, Cristian Țopescu. Părintele jurnalistei este un fost comentator sportiv renumit. Fiica regretatului a ținut să mulțumească gestul înfăptuit în memoria acestuia. Tatăl Cristinei Țopescu s-a stins din viață la 81 de ani, pe 15 mai.

Din păcate, a murit din cauza unui „stop cardiorespirator iresuscitabil”, conform Spitalului Elias, locul unde a ajuns de urgență„Televiziunea Română regretă dispariţia lui Cristian Ţopescu, vocea sportului românesc. (…) Cei care doresc să îşi ia rămas bun de la marele om de televiziune o pot face joi, 17 mai, în Studioul 2, în intervalul 11.00-19.00”, potrivit unui comunicat din cadrul TVR.

Cristina Țopescu, reacție la numirea unui studio TVR după tatăl său, marele comentator Cristian Țopescu

Jurnalista Cristina Țopescu s-a bucurat extrem de tare la vestea că un studio din cadrul instituției TVR poartă numele marelui comentator sportiv, Cristian Țopescu. Aceasta le-a mulțumit tuturor care s-au gândit la această inițiativă. „Acum două zile, studioul 4 al Televiziunii Române a devenit studioul Cristian Țopescu. Au fost acolo și mari sportivi. Noi, familia, le mulțumim din suflet! Le mulțumim nu mai puțin celor care conduc Televiziunea Română, celor care au avut această frumoasă idee, în memoria tatălui meu.

Doina Gradea, cu care mă știu de când lucrăm amândouă la Pro TV, îmi spunea că nu poate vorbi despre tatăl meu fără să-i dea lacrimile și că e prea puțin, oricum, ce au făcut ei față de ce a însemnat tatăl meu pentru Televiziunea Română și pentru români. Nu e prea puțin, zic eu, iar tatăl meu, sunt sigură, spune la fel, de acolo de unde e. El, probabil, cu modestia-i aproape ireală, spune: „Vă mulțumesc, dar nu trebuia… important e să rămân în inimile oamenilor. Vă mulțumesc !”, a fost mesajul Cristinei Țopescu pe un site de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×