Cristina Șișcanu a slăbit 15 kilograme! Soția lui Mădălin Ionescu arată trăsnet

Maria Cristina   
în Instant Articles
05/11/2018, 21:28
Cristina Șișcanu a slăbit 15 kilograme! Soția lui Mădălin Ionescu arată trăsnet GALERIE FOTO

Cristina Șișcanu a slăbit 15 kilograme într-un timp record. Soția lui Mădălin Ionescu – adesea criticată datorită siluetei sale – a reușit să le închidă gura tuturor celor care au jignit-o până acum. Frumoasa moldoveancă a ținut o dietă draconică, care a meritat fiecare sacrificiu pe care l-a făcut! Cristina a reușit să slăbească 15 kilograme într-un timp relativ scurt. Ea a fost atentă la ceea ce a mâncat, dar a făcut și foarte mult sport.

„Am slăbit în mai multe etape, dar în ultima am ţinut următoarea dietă: dimineaţa am de ales între trei tipuri de mic dejun: mănânc 35 de grade de fulgi de ovăz cu 200 de grame de iaurt sau două ouă fierte cu un avocado, am voie şi două felii de pâine cu roşii sau cu ardei gras. La prânz mănânc grătar cu legume, peşte, iar seara mănânc 135 de grame de paste integrale, brânză rasă care să fie degretată sau o salată cu multe legume. De prin august ţin dieta asta. Am slăbit în total 15 kg. Acum am 62 de kilograme, dar vreau să ajung la 59 de kilograme”, a explicat Cristina Șișcanu.

Cristina Șișcanu a slăbit enorm! Șoția lui Mădălin Ionescu a topit 15 kilograme în două luni

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu

Cristina Șișcanu a topit 15 kilograme în aproximativ două luni. Ambiția și perseverența de care a dat dovadă au ajutat-o pe Cristina să revină la kilogramele de dinainte de sarcină. Criticile și răutățile de care s-a lovit în tot acest timp au abiționat-o pe frumoasa brunetă și mai tare.

„Nu înţeleg înverşunarea unor femei care comentează la pozele mele… Îmi critică aspectul fizic până la cel mai mic firicel de păr, care nici cu lupa nu se vede! Femei nebune, de ce vă automutilaţi sufleteşte? Ce aţi păţit de aţi adunat atâta răutate? Vă mulţumesc pentru importanţa pe care mi-o acordaţi! Pe cele care îmi lasă comentarii fireşti (şi constituie majoritatea) le îmbrăţişez şi le felicit că ştiu să trăiască frumos! Vă pup pe toate. Cred profund în reabilitare emoţională. Sunt dispusă să vă ajut pe voi…cele care aveţi nevoie (nu este o ironie)!”, scria Cristina Şişcanu pe un cont de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×