Cristi Mitrea este topit după fiul său! ”Privirea aceea!”

Raluca Ogaru    Sandra Popescu   
în Stiri mondene
22/07/2018, 13:36
Cristi Mitrea este topit după fiul său! ”Privirea aceea!” GALERIE FOTO

Cristi Mitrea este topit după fiul său și al Andreei Mantea. Dovadă stau imaginile pe care acesta le postează pe rețelele de socializare, care au devenit chiar mai multe ca număr față de cele aflate deja pe conturile prezentatoarei TV.

Imaginea cu David i-a făcut pe fani să aibă reacții nenumărate
Imaginea cu David i-a făcut pe fani să aibă reacții nenumărate

Se pare că împăcarea dintre Andreea Mantea și Cristian Mitrea, de dragul fiului lor și fără alte implicații sentimentale, i-a priit luptătorului MMA. Apropierea dintre el și fiul său, David, este vizibilă, iar fanii lui sunt topiți după pozele cu micuțul. Ultima imagine cu băiețelul i-a făcut pe prietenii virtuali ai luptătorului să trimită zeci de mesaje.

Cristi Mitrea este topit după fiul său

Cristi Mitrea a arătat că este topit după fățuca fiului său, David, prin următorul mesaj postat alături de o fotografie: „Privirea aceea ? #copilul meu #golan #ochios #david”a descris Cristi Mitrea imaginea postată pe Instragram.

Fanii nu au stat mult pe gânduri și i-au arătat că sunt în total acord: ”Sunt topită după fățuca lui!”, ”Seamănă perfect cu tine, Cristi! Să vă trăiască!”, ”E leit Andreea Mantea!”, ”Tare este frumos”, ”Pur și simplu adorabil”, ”Cel mai frumos băiețel din câți există!!!!”, au scris fanii lui Cristi Mitrea despre băiețelul lui și al Andreei Mantea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×