Andreea Mantea vorbește despre un al doilea copil! Wow, ce își dorește prezentatoarea TV!

în Stiri mondene
25/04/2018, 11:17
Andreea Mantea vorbește despre un al doilea copil! Wow, ce își dorește prezentatoarea TV! GALERIE FOTO
Andreea Mantea a vorbit despre un al doilea copil

Andreea Mantea a vorbit despre un al doilea copil. Prezentatoarea TV nu spune pas unei astfel de situații. Ea a declarat că dacă Dumnezeu îi va mai dărui un copil, ea va fi extrem de fericită.

”Sunt momente și momente. Sunt unele în care clachezi, ești obosită și te gândești că unul este suficient. Dar când îl vezi cât este de dulce, de drăguț, te gândești că îți mai dorești unul. Cumva îl las pe Dumnezeu să decidă pentru mine, la fel că în cazul lui David. Dacă îmi e scris să mai am unul, cu siguranță va fi o bucurie. Dacă nu, nu. Nu-mi fac planuri în acest sens.”, a declarat Andreea Mantea pentru Viva.ro.

Andreea Mantea vorbește despre al doilea copil

După ce a gustat din plin viața de mămică singurp, Andreea a recunoscut că i-ar plăcea să mai aibă încă un copil. Lasă totul la mâna lui Dumnezeu și este mulțumită de viața ei de acum.

”Absolut nimic. Sunt fericită pentru ceea ce am. Nu vreau să-l mânii pe Dumnezeu cerând tot felul de lucruri absurde. Viața mea este completă în acest moment. Am tot ce-mi trebuie și toți oamenii dragi mie alături, așa că toate celelalte sunt doar amănunte.”, a mai spus Andreea Mantea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×