Cristi Minculescu, sărbătorit pe scenă de ziua lui! Imagini de colecție cu solistul trupei IRIS

Claudiu Surmei   
în Stiri mondene
03/02/2019, 17:26
Cristi Minculescu, sărbătorit pe scenă de ziua lui! Imagini de colecție cu solistul trupei IRIS GALERIE FOTO
Cristi Minculescu a fost sărbătorit pe scenă de ziua lui

Cristi Minculescu a împlinit 60 de ani în urmă cu câteva zile, dar nu a dorit să își serbeze ziua de naștere într-un local, ci așa cum și-a obșnuit fanii. Solistul trupei IRIS a fost sărbătorit pe scenă de ziua lui, într-o berărie din București. Fanii au fost impresionați de prestația artistului, care a ținut să le mulțumească la final.

Alături de colegii săi Boro și Valter, Cristi Minculescu a urcat pe scenă în fața a sute de fani veniți să își vadă idolul. Solistul a cântat alături de trupa IRIS toate melodiile care i-au consacrat, iar la final cei prezenți l-au aplaudat în picioare. Un super recital, Cristi s-a întrecut pe el. Sincer, nu ne doream să se mai termine reprezentația, atât de frumos a fost”, a declarat unul dintre cei prezenți la concert.

Cristi Minculescu a împlinit 60 de ani
Cristi Minculescu a împlinit 60 de ani

Cristi Minculescu a fost sărbătorit pe scenă de ziua lui

Cristi Minculescu s-a simțit și el nemaipomenit pe scenă, iar la final i-a mulțumit managerului pentru cum a fost organizat evenimentul. Tot ce s-a întâmplat pe scenă azi s-a datorat managerului nostru, Radu Groza”, a spus Cristi Minculescu. Impresarul a urcat la final pe scenă și i-a urat „La mulți ani!” solistului trupei IRIS.

„Dacă așa s-au aliniat astrele și, anul acesta, Cristi Minculescu s-a aniversat pe scenă, ei bine, noi, am dorit să îi facem o bucurie în plus. Împreună cu Alină Buzatu, Gogoașă și componenții trupei i-am adus un tort pe scenă, lucru ce l-a emoționat puternic pe Cristi, care este un tip cu adevărat sensibil. A fost un moment special”, a declarat Radu Groza pentru WOWbiz.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×