Cornel Ilie a devenit din nou tată! Prima poză cu bebeluşul FOTO

Catalin Nae    Dan Suta   
în Stiri mondene
26/07/2019, 09:59
Cornel Ilie a devenit din nou tată! Prima poză cu bebeluşul FOTO
Cornel Ilie, din nou tată. Sursa foto: zileșinopți.ro

Cornel Ilie (trupa Vunk) a devenit tată din nou și a postat prima fotografie cu bebelușul. Cântărețul este în al nouălea cer și a vrut să împărtășească acest sentiment cu fanii care îl urmăresc pe rețelele de socializare. Solistul trupei pop-rock a scris pe Internet că Eliza a născut aseară un băiat frumos și sănătos.

Cornel Ilie, tată de băiat

„A VE(nit) Cezar !♥️ Aseară, a venit în lumea asta frumoasă un viitor bărbat care va avea grijă de Zara și care va conduce un imperiu de bunătate și de iubire. O să te-nvățăm să cucerești lumea ajutând-o, făcând-o să zâmbească și oferindu-i speranță. Cezar Mihai Ilie, te așteptam, bine-ai venit!!!”, este mesajul emoționant postat de Cornel Ilie.
Cornel Ilie are, așadar, un nou motiv de bucurie pe lângă cariera de succes. Puțini știu că solistul trupei Vunk este unul din personajele-cheie pentru două din cele mai cunoscute show-uri TV de la noi. Ilie este producător muzical la emisiunile „Românii au talent” și „Cântă acum cu mine”.
cornel ilie tata
Cornel Ilie a postat o fotografie cu băiețelul născut aseară de Eliza. Sursa foto: Instagram Cornel Ilie

Artistul mai are o fetiță pe nume Zara

Cântărețul mai are o fetiță cu Eliza, pe nume Zara. Micuța Zara are deja 4 anișori, iar acum îl va primi pe frățiorul ei, Cezar, probabil la fel de încântată și nerăbdătoare ca părinții ei. Eliza și Cornel sunt împreună din anul 2013, însă de căsătorit s-au căsătorit doi ani mai târziu, în 2015.
„În preajma zilei în care va trebui să nască, clar că nu o să-mi iau niciun concert, o să stau acolo. Ca și cu Zara, o să stau la spital cu mami, o să dorm acolo câteva zile. Dacă mă lasă să văd și operația, cu atât mai bine! Așa că în perioada aceea o să stau aproape. Am asistat la nașterea Zarei, dar m-am uitat pe geam. Adică nu m-au lăsat să intru chiar în sală, dar aș intra cu mare drag”, a declarat artistul acum câteva luni, când a aflat că soția lui  va aduce pe lume încă un copil.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×