Circulație îngreunată la metrou, miercuri dimineață! Anunț oficial Metrorex

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
27/02/2019, 10:31
Circulație îngreunată la metrou, miercuri dimineață! Anunț oficial Metrorex GALERIE FOTO
Haos la metrou! Circulația este îngreunată astăzi!

Circulația este îngreunată la metrou. Din păcate, este posibil ca situația să dureze pe tot parcursul întregii zile de 27 februarie. Metrorex a sugerat, în cadrul unui comunicat, că abia în cursul nopții se va interveni pentru a remedia problema tehnică în cauză. Cei care au circulat astăzi, pe magistralele M1 și M3. au avut parte de întârzieri de mai bine de 5 minute. Călătorii care se aflau în trenurile Metrorex au afirmat că între Gorjului și Unirii drumul a fost parcurs în 40 de minute, drum cu durata inițială de doar 15 minute.

Dumitru Sodolescu, director general Metrorex, a precizat că explicațiile haosului creat la metrou a fost făcut public de instituție.„Informam publicul ca astazi, 27.02.2019, circulatia trenurilor de metrou pe Magistrala 1 cu 3 se desfasoara cu o intarziere de pana la 3-4 minute fata de intervalul normal de succedare a trenurilor. Situatia este cauzata de un deranjament tehnic. Echipele Metrorex vor interveni in cursul acestei nopti pentru remedierea situatiei. Calatorii sunt anuntati prin sistemul de sonorizare din statii.”

Circulație îngreunată la metrou, miercuri, 27 februarie!

Probleme tehnice ale Metrorex au creat un haos în cursul zilei de astăzi. La stațiile Eroilor și Politehnica, garnitura a staționat. Mecanicul a anunțat pasagerii că trenul are probleme tehnice și că circulația este îngreunată. „Circulația metrourilor este îngreunată în dimineața aceasta, în fiecare stație stăm câte 2 minute, iar între stații încă alte 2 minute cu mesajul conductorului: Din motive tehnice, trenul staționează 2 minute. Am făcut o ora de la Crângași până la Dristor… De la Dristor la Pantelimon se circulă în regulă, problema presupun că e pe segmentul de cale spre Anghel Saligny”, a fost mesajul unei telespectatoare de la Digi 24.

Circulație îngreunată le metrou! Metrorex, probleme tehnice
Circulație îngreunată le metrou! Metrorex, probleme tehnice

Metrorex a anunțat, în cadrul unui comunicat, că circulația trenurilor de metrou la Magistrala 1 și Magistrala 3 se va desfășura cu o mică întârziere de aproximativ 3-4 minute față de intervalul normal . „Echipele Metrorex vor interveni în cursul acestei nopți pentru remedierea situaţiei. Călătorii sunt anunțati prin sistemul de sonorizare din stații”, arată comunicatul Metrorex.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×