Circulația tramvaiului 41, blocată din cauza poleiului! Ce s-a întâmplat cu călătorii

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
25/01/2019, 10:37
Circulația tramvaiului 41, blocată din cauza poleiului! Ce s-a întâmplat cu călătorii GALERIE FOTO
Circulația tramvaiului 41 a fost blocată din cauza poleiului

Circulația tramvaiului 41 a fost blocată, vineri dimineața, din cauza poleiului. După ce toată noaptea a plouat mărunt, iar apa a înghețat la contactul cu solul rece, totul a fost acoperit cu un strat subțire de gheață. Un tramvai a deraiat în zona Ghencea, din cauza gheții depuse pe șine și pe cablurile electrice. Traficul rutier în zonă s-a desfășurat cu dificultate.

Zeci de tramvaie au rămas blocate pe linii în Ghencea și Drumul Taberei, unul în spatele celuilalt, după ce un tramvai a deraiat din cauza poleiului, în timp ce în zona Piața Presei, la capătul liniei 41, a fost aglomerație uriașă. Pasagerii și-au pierdut răbdarea, după ce autobuzele 641, care i-au preluat pe aceeași rută, au venit foarte rar și au fost foarte bine. Probleme au fost și pe liniile de troleibuze 61, 62, 69, 90, 91, 93, 96 din Capitală, care au fost blocate din cauza unui scurtcircuit.

Călătorii și-au pierdut răbdarea în stația de la Piața Presei
Călătorii și-au pierdut răbdarea în stația de la Piața Presei

Circulația tramvaiului 41 a fost blocată din cauza poleiului

„De la ora 08:15, pe Șos. Cotroceni/ Str. Dr. Marinescu, blocare la troleibuzele liniilor 61, 62, 69, 90, 91, 93, 96, din cauza unui scurtcircuit. S-au dirijat mijloace de intervenție STB SA la fața locului pentru remedierea situației. Circulația tramvaielor 41 este blocată încă de la ora 5:50, din cauza unui tramvai care a deraiat la terminalul Ghencea. La terminalul Ghencea, la ora 05:50, un tramvai din 41 a deraiat și din această cauză este blocată circulația tramvaielor. Pentru preluarea călătorilor, STB SA a introdus o linie navetă de autobuze. Echipele de intervenție STB SA sunt la fața locului şi acţionează pentru remediere. În această dimineaţă, din cauza condiţiilor meteo, şi circulaţia troleibuzelor se desfăşoară cu greutate, cu perioade de staţionare, firul de contact fiind îngheţat”, a anunțat STB într-o postare pe Twitter.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×