Cioban din județul Mureș, ucis de urs. Unde a fost găsit bărbatul

Alexa Serdan  
înStiri de ultima ora
09/11/2019, 14:55
Cioban din județul Mureș, ucis de urs. Unde a fost găsit bărbatul
Un cioban a fost ucis de urs la marginea unei păduri din județul Mureș. Sursa foto: observatorulph.ro

Un cioban în vârstă de 63 de ani care a plecat de la stână cu oile și nu a mai revenit a fost dat dispărut. Bărbatul a fost găsit la marginea unei păduri și prezenta urme ale unui posibil atac de animal sălbatic. Incidentul s-a petrecut într-o localitate din județul Mureș.

Cioban ucis de urs în județul Mureș

Un cioban din localitatea Cucerdea, județul Mureș, a fost dat dispărut în seara zilei de 8 noiembrie după ce a plecat de la stână cu oile și nu a mai revenit. Trupul neînsuflețit al bărbatului în vârstă de 63 de ani a fost găsit în această dimineață la marginea unui păduri. Autoritățile au identificat cadavrului bărbatului și au confirmat că este vorba de ciobanul care a dispărut ieri. Pe trupul ciobanului au fost găsite urme ale atacului unui urs, în special în zona capului. O parte din mâna dreaptă a bărbatului a fost mâncată.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Târnăveni au fost sesizaţi prin apel 112, de către un bărbat, cioban la o stână din localitatea Cucerdea, cu privire la faptul că şi-ar fi găsit un coleg decedat la marginea unei păduri dintre localităţile Cucerdea şi Giuluş, iar acesta ar prezenta pe corp urme ale unui posibil atac de animal sălbatic. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, persoana în cauză fiind identificată ca fiind un bărbat de 63 de ani. Din primele cercetări efectuate, se pare că bărbatul, în seara zilei de 08 noiembrie, ar fi plecat de la stâna în cauză, cu oile şi nu ar mai fi revenit”, a arătat IPJ Mureş într-un comunicat de presă, scrie romaniatv.net.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei

„La faţa locului s-au deplasat şi poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, fiind de asemenea înştiinţaţi şi reprezentanţi ai Gărzii Forestiere Braşov, Agenţiei de Mediu şi Asociaţiei de Vânătoare competente. În momentul de faţă, poliţiştii efectuează cercetarea locului faptei, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii incidentului. Cadavrul bărbatului urmează a fi transportat la SML Târgu Mureş în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului”, au completat reprezentanții IPJ Mureş.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×