Cine este femeia din spatele lui Ion Ţiriac! Este o fostă sportivă

Ion Ţiriac a fost surprins alături de Irina Deleanu, fosta mare gimnastă. Afaceristul care se apropie de vârsta de 80 de ani a scos-o în oraş pe cea care deţine preşedinţia Federaţiei Române de Gimnastică Ritmică.

Irina Deleanu şi Ion Ţiriac au luat prânzul la un restaurant din Bucureşti, la care s-au deplasat alături de suita de bodyguarzi a afaceristului. Chiar dacă avea oameni plătiţi să facă lucruri de acest gen, Ţiriac a preferat să fie un domn şi să-i deschidă chiar el portiera de la maşină Irinei Deleanu.

Ion Ţiriac a scos-o în oraş pe Irina Deleanu

După ce aceştia au luat masa, Ion Ţiriac a condus-o acasă pe Irina Deleanu, o apariţie tot mai deasă la evenimentele pe care le organizează afaceristul român. Fosta gimnastă a mai avut trei relaţii, însă acum era singură, după ce acestea au eşuat.

Ion Ţiriac s-a iubit de-a lungul timpului cu femei frumoase, rafinate, pe care le-a răsfăţat de fiecare dată cu vacanţe sau plimbări. De-a lungul timpului, fostul mare tensimen a fost implicaţi în relaţii cu Mikette von Issenberg (mama lui Alexandru Ion Ţiriac), jurnalista Sophie Ayad, Erika Braedt, o fostă handbalistă a echipei Știința București, Nadia Comăneci sau Laurette.

Irina Deleanu, femeia din spatele lui Ion Ţiriac

În top 300 cei mai bogaţi români, Ion Ţiriac a fost surprins din nou pe primul loc al clasamentului, fiind însă la un pas să fie detronat de fraţii Dedeman. Aşa arată topul 10 al „bogătaşilor”: Ion Țiriac (1,9-2 miliarde de euro), Dragoș și Adrian Pavăl (1,7-1,8 miliarde de euro), Zoltán Teszári (600-620 de milioane de euro), Iulian Dascălu (500-550 de milioane de euro), Gruia Stoica (450-500 de milioane de euro), Gigi Becali (400-500 de milioane de euro), Radu Dimofte (420-450 de milioane de euro), Frank Timiș (380-400 de milioane de euro), Anca Vlad (340-360 de milioane de euro), Iulian Stanciu (330-350 de milioane de euro)

Taguri: ion tiriac