Cine este Carmen Negoiță, noul fermier-șef la Ferma de pe PRO TV

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
06/02/2019, 14:39
Cine este Carmen Negoiță, noul fermier-șef la Ferma de pe PRO TV GALERIE FOTO
Carmen Negoiță este noul fermier-șef la Ferma de pe Pro TV

Carmen Negoiță este noul fermier-șef la Ferma, emisiunea de pe Pro TV în cadrul căreia mai multe vedete își testează limitele. Telespectatorii care au urmărit show-ul cu sufletul la gură se întreabă cine este Carmen Negoiță, femeia care l-a învins pe Jorge la duel.

Carmen Negoiță povestește că este curajoasă încă de când era mică și mergea cu mătușa ei, care era ajutor la Crucea Roșie, să facă injecții. Are un blog prin care își împărtășește părerile proprii publicului larg și o mulțime de fani pe rețelele de socializare. Femeia a acceptat provocarea celor de la Pro TV și după ce a picat la duel cu Jorge, a câștigat proba și a devenit noul fermier-șef de la Ferma.

Carmen Negoiță a câștigat duelul cu Jorge
Carmen Negoiță a câștigat duelul cu Jorge

Carmen Negoiță este noul fermier-șef la Ferma de pe Pro TV

„Mama îmi spunea că și-a dorit băiat și a plâns și la mine și la sora mea, dar că m-a avut pe mine cât doi băieți, doar că îmi lipsea un mic detaliu. În rest, îmi spuneau că am fost un copil extrem de deștept, cu o memorie fantastică (aș vrea să o mai am și acum). Îmi spuneau povești și după ce le ascultam o dată le repetam cuvânt cu cuvânt. Nu îmi era frică de sânge și mergeam cu mătușa mea, care era ajutor la Crucea Roșie, și o ajutam să facă injecții. Și îmi spunea că mereu am fost responsabilă, deși atunci nu mă lăuda”, a declarat Carmen Negoiță.

Carmen Negoiță a locuit la țară în copilărie, iar acest aspect poate fi un avantaj pentru ea în provocarea de la Ferma. Ea a demonstrat deja de ce este în stare, după ce l-a învins pe Jorge la duel și a devenit noul fermier-șef. Sunt curajoasă, spontană și îmi place să trăiesc clipa. Aceasta este șansa mea de a mă reconecta cu sentimentul de adolescent, cu anii din copilărie cât am stat la țară”, a mai spus Carmen.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×