Cine este Bella Santiago, filipineza care a câștigat românii de partea ei la X Factor 2018

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
20/12/2018, 16:45
Cine este Bella Santiago, filipineza care a câștigat românii de partea ei la X Factor 2018 GALERIE FOTO
Cine e Bella Santiago, finalista X Factor 2018

Una dintre finalistele din acest an de la X Factor 2018 se numeşte Bella Santiago şi are o poveste de viaţă incredibilă. Este venită în România din 2016, iar mama şi fiica sa sunt în Filipine. Cântă alături de Jukebox, cu care a aparticipat şi la Eurovision 2018 cu piesa „Auzi cum bate”. Marele său vis este acela de a strânge suficienţi bani încât să o aibă pe fetiţă alături.

„Visul meu în viață este să fac bani pentru mama și pentru fetița mea. Să-i dau pentru mâncare, să fie altfel viața lor. Nu mi-am mai văzut copilul de doi ani. Fac totul pentru ele, să le ofer ceea ce nu au. Sunt recunoscătoare că Dumnezeu mi-a dat vocea asta, așa pot câștiga bani pentru fetița mea”, a spus Bella Santiago.

Cine este Bella Santiago, filipineza care a câștigat românii de partea ei la X Factor 2018

Românii sunt impresionaţi de povestea de viaţă a Bellei, care a primit un cadou deosebit de la prieteni. Aceştia au cumpărat bilete pentru ca fiica ei să poată veni la cununia religioasă, care va fi organizată în 2019. „Sunt foarte fericită şi emoţionată. Mă bucur că ne înţelegem şi că vom fi împreună până la bătrâneţe. L-am întrebat dacă vrea să fie cu mine până vom avea părul alb şi el a zis da”, a povestit Bella despre căsătoria sa cu Nicolae Ionuţ Grigorie.

Bella, alături de soţul ei la cununia civilă
Bella, alături de soţul ei la cununia civilă, organizată într-un cadru restrâns, la care au participat prietenii

În finala X Factor vor concura Bella Santiago (echipa Delia), Cristian Moldovan (echipa Carla’s Dreams) și Doinița Ioniță și Ioana Bulgaru (ambele echipa Ștefan Bănică). Aceasta va fi difuzată duminică, 23 decembrie, pe Antena 1, de la ora 20:00. Bella Santiago a mai participat în 2016 la „Românii au talent“, de la Pro TV şi a ajuns până în semifinalele competiţiei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×