Cine este bărbatul care s-a sinucis în lacul Herăstrău. Ocupa o funcție importantă în Parlament

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
20/02/2019, 13:23
Cine este bărbatul care s-a sinucis în lacul Herăstrău. Ocupa o funcție importantă în Parlament GALERIE FOTO
Bărbatul care s-a sinucis în lacul Herăstrău ocupa o funcție importantă în Parlament

Polițiștii bucureșteni au făcut o descoperire șocantă în lacul Herăstrău. Un bărbat a fost găsit înecat în apele lacului, iar din primele indicii reiese că acesta s-a sinucis. Ar fi vorba despre un consilier parlamentar, care ar fi lăsat un bilet de adio. Încă nu se cunosc motivele pentru care bărbatul a comis un asemenea gest.

Alerta a fost dată miercuri dimineață, în jurul orei 10:00, printr-un apel la numărul de urgență 112. Echipaje de polițiști și mai multe ambulanțe au fost trimise la fața locului, unde au găsit un bărbat înecat în apele lacului Herăstrău.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI
Bărbatul a lăsat un mesaj de adio
Bărbatul a lăsat un mesaj de adio

Bărbatul care s-a sinucis în lacul Herăstrău ocupa o funcție importantă în Parlament

Din păcate, medicii nu au mai putut face altceva decât să constate decesul bărbatului, care este consilier parlamentar. Anchetatorii susțin ipoteza unei sinucideri, având în vedere că bărbatul a lăsat un bilet de adio. Până la ora transmiterii știrii nu se știu motivele pentru care bărbatul, care ocupa o funcție importantă în Parlament, a comis un asemenea gest.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×