O fetiţă de 11 ani s-a sinucis după ce a văzut nişte poze pe Instagram!

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
02/02/2019, 13:42
O fetiţă de 11 ani s-a sinucis după ce a văzut nişte poze pe Instagram! GALERIE FOTO
Fetița de 11 ani s-a sinucis după ce a văzut pe Instagram o serie de poze

O fetiță de 11 ani din Marea Britanie s-a sinucis după ce a văzut pe Instagram o serie de poze care îndemnau la sinucidere, iar mama ei acuză rețeaua de socializare de moartea copilei. Ursula Keogh a sărit de pe podul din Halifax, după ce i-a trimis mamei sale mesajul: „Te iubesc, îmi pare atât de rău.”

Fata de 11 ani a sărit de pe pod în luna ianuarie, imediat după ce a terminat cursurile. Mama ei este a doua persoană care acuză Instagram de moartea unui copil, după ce un alt britanic a susținut că fata lui în vârstă de 14 ani s-a sinucis după ce a vizionat mai multe poze publicate pe rețeaua de socializare. Femeia a declarat că dacă știa că fata ei se uită la asemenea poze, i-ar fi distrus telefonul.

Mama fetiței cere ca rețeaua de socializare să fie trasă la răspundere
Mama fetiței cere ca rețeaua de socializare să fie trasă la răspundere

Fetița de 11 ani s-a sinucis după ce a văzut pe Instagram o serie de poze

„Conținutul de pe Instagram a fost un factor decisiv în sinuciderea fiicei mele. Dacă m-aș putea întoarce în timp, i-aș fi distrus telefonul. Instagramul creează o viață imaginară și copiii sunt prea tineri pentru a realiza că nu este o viață reală ceea ce ei văd acolo. Ei au nevoie de protecție. Ei nu-și dau seama ce influență are asupra lor”, a declarat Nicola Harlow.

Femeia a mai spus că fetița ei începuse să se taie pe mâini după ce reușise să acceseze pe Instagram mai multe site-uri care îndemnau la gesturi extreme, moment în care i-a confiscat telefonul, ceea ce a înfuriat-o pe copilă, care în cele din urmă s-a aruncat de pe podul din Halifax.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×