O fetiţă de 11 ani s-a sinucis după ce a văzut nişte poze pe Instagram!

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
02/02/2019, 13:42
O fetiţă de 11 ani s-a sinucis după ce a văzut nişte poze pe Instagram! GALERIE FOTO
Fetița de 11 ani s-a sinucis după ce a văzut pe Instagram o serie de poze

O fetiță de 11 ani din Marea Britanie s-a sinucis după ce a văzut pe Instagram o serie de poze care îndemnau la sinucidere, iar mama ei acuză rețeaua de socializare de moartea copilei. Ursula Keogh a sărit de pe podul din Halifax, după ce i-a trimis mamei sale mesajul: „Te iubesc, îmi pare atât de rău.”

Fata de 11 ani a sărit de pe pod în luna ianuarie, imediat după ce a terminat cursurile. Mama ei este a doua persoană care acuză Instagram de moartea unui copil, după ce un alt britanic a susținut că fata lui în vârstă de 14 ani s-a sinucis după ce a vizionat mai multe poze publicate pe rețeaua de socializare. Femeia a declarat că dacă știa că fata ei se uită la asemenea poze, i-ar fi distrus telefonul.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI
Mama fetiței cere ca rețeaua de socializare să fie trasă la răspundere
Mama fetiței cere ca rețeaua de socializare să fie trasă la răspundere

Fetița de 11 ani s-a sinucis după ce a văzut pe Instagram o serie de poze

„Conținutul de pe Instagram a fost un factor decisiv în sinuciderea fiicei mele. Dacă m-aș putea întoarce în timp, i-aș fi distrus telefonul. Instagramul creează o viață imaginară și copiii sunt prea tineri pentru a realiza că nu este o viață reală ceea ce ei văd acolo. Ei au nevoie de protecție. Ei nu-și dau seama ce influență are asupra lor”, a declarat Nicola Harlow.

Femeia a mai spus că fetița ei începuse să se taie pe mâini după ce reușise să acceseze pe Instagram mai multe site-uri care îndemnau la gesturi extreme, moment în care i-a confiscat telefonul, ceea ce a înfuriat-o pe copilă, care în cele din urmă s-a aruncat de pe podul din Halifax.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×