Cine e tânăra de 18 ani din Maramureș, care a fost găsită moartă, în casă

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
13/01/2019, 17:31
Cine e tânăra de 18 ani din Maramureș, care a fost găsită moartă, în casă GALERIE FOTO
Tânăra de 18 ani din Maramureș, găsită moartă în casa, a avut o tentativă de suicid de Crăciun

Tânăra de 18 ani din Maramureș, care a fost găsită moartă, și-a pus capăt zilelor de singurătate. Pe numele ei Dumitrița Coroian, din satul Lăschia, comuna Copalnic-Mănăștur, a fost găsită fără suflare în locuința unde trăia singură. De altfel, aceasta a mai avut o tentativă de suicid de Crăciun, însă ar fi fost salvată atunci. În cursul zilei de duminică, Dumitrița nu a dat niciun semn de viață, iar vecinii și amicii au mers să vadă ce s-a întâmplat cu fata.

În momentul în care au intrat în casa fetei, oamenii au rămas îngroziți. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a o readuce la viață. Ulterior, oamenii legii au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs nenorocirea. Prietenii fetei povestesc că aceasta era tot mai supărată în ultima perioadă. De asemenea, amicii Dumitriței au dezvăluit și că trecea printr-o perioadă foarte grea, simțindu-se tot mai singură și părăsită de toată lumea.

Tânăra de 18 ani din Maramureș, care a fost găsită moartă, în casă, ar fi luat supradoză de medicamente

Însă, potrivit vasiledale.ro, tânăra a intrat în depresie după ce s-a despărțit de iubitul ei, aceasta fiind pista pe care merg acum și anchetatorii. De asemenea, se pare și că fata ar fi luat supradoză de medicamente, însă cauza decesul său urmează să se stabilească în urma necropsiei. Cert este că pe contul de Facebook al fetei curg mesaje de condoleanțe. ”Draga mea, nu-mi vine sa cred ca nu mai ești printre noi.. ai fost o fata puternică, mereu cu zâmbetul pe buze și aveam impresia ca nimic nu te poate dărâma..

Cine e tânăra de 18 ani din Maramureș, care a fost găsită moartă, în casă
Dumitrița Coroian ar fi luat supradoză de medicamente

Ai plecat mult prea repede!! mai aveam multe amintiri de făcut..îmi pare nespus de rău și îmi pun mii de întrebării.. de ce ai ales sa pleci ??????.. îmi vin mii de amintiri și încerc sa ma mint ca e doar o glumă și aștept sa ma suni sa spui ca ești bine și sa ne vedem .. printre lacrimi îți scriu ultimul mesaj spunând ultima data ca te iubesc, o sa ne lipsești tuturor!! Condoleanțe și odihna veșnică înger blând!!! ???????????”, este unul dintre comentariile pline de tristețe.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×