Cine e copilul de 8 ani care a câștigat 22 de milioane de dolari pe youtube! Iată ce a făcut!

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
05/12/2018, 10:45
Cine e copilul de 8 ani care a câștigat 22 de milioane de dolari pe youtube! Iată ce a făcut!
Ryan este un copil de 8 ani care a reușit să câștige din activitatea sa pe Youtube 22 de milioane de dolari

Din ce în ce mai mulți copii aleg să facă videoclip-uri, făcând sau confecționând diferite lucruri, pe care mai apoi să le posteze pe Youtube. Printre aceștia se află și un puști de doar 8 ani care a câștigat sume colosale din munca lui de pe internet. Băiețelul din SUA are un canal pe aceasta platformă unde postează recenzii la jucării. Acesta se află în topul celor mai mari câștigători pe rampa de video-sharing, iar, conform Forbes, puștiul a câștigat aproximativ 22 de milioane de dolari.

Ryan are un canal numit Ryan Toys Review, iar acolo postează aproape zilnic, lucru care l-a făcut și în anii trecuți să apară în topul încasărilor estimative realizate de revista americană Forbes. Al doilea loc i-a revenit lui Jake Paul, în 2018, care a încasat din activitatea de pe Youtube cu jumătate de milion de dolari mai puțin decât Ryan. Locul al treilea este ocupat de canalul The Dude Perfect, cu încasări de 20 de milioande de dolari.

Canalul de Youtube al copilului de 8 ani a fost deschis de familia lui. Din 2015, puștiul a câștigat 22 de milioane de dolari

De menționat este că Ryan a ajuns să aibă un canal pe această platformă cu acordul părinților săi. Așadar, din 2015, puștiul a adunat 17,3 milioane de abonați și a strâns un total de 26 de miliarde de vizualizări. De altfel, un milion din cele 22 este conceput de reclamele care rulează înaintea clipului, iar restul de 21 de milioane sunt generate de postările sponsorizate. În luna august, Walmart, un lanț american de supermarketuri, a scos pe piață o linie de jucării și haine pentru copii numite ”Ryan’s World.

Însă, veniturile care revin din contractul semnat cu Walmart nu sunt incluse în cele 22 de milioane făcute de Ryan din platforma online. Totodată, familia puștiului are și un alt canal numit ”Ryan’s Family Review”, unde apar și surorile gemene ale băiatului. Baiatul fiind deja celebru, un clip numit ”10 experiențe științifice pe care le poți face acasă pentru copii”, în care apare împreună cu familia sa, a adunat 26 de milioane de vizualizări.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×