Trei vloggeri au murit în timp ce filmau pentru canalul lor de YouTube!

Claudiu Ilie  
înStiri de ultima ora
07/07/2018, 16:16
Trei vloggeri au murit în timp ce filmau pentru canalul lor de YouTube!GALERIE FOTO
Trei vloggeri morti in timpul unor filmari, in Canada

Aventură terminată în mod tragic pentru trei vloggeri celebri, care au murit după ce au căzut într-o cascadă din Canada. Cei trei erau membri unui canal de YouTube foarte urmărit pentru care filmau chiar în momentul tragediei. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Ryker Gamble, Alexey Lyakh și Megan Scraper sunt cei trei vloggeri care şi-au pierdut viaţa. Ei erau implicați în proiectul High on Life şi postau filmuleţe din călătorii pline de adrenalină.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Cadavrele celor trei vloggeri morți au fost recuperate cu greu

Şi-au pierdut viaţa după ce au căzut în Cascada Shannon, din Canada, aceasta fiind clasificată ca a treia cea mai înaltă cascadă din British Columbia. Vloggeri filmau pentru canalul lor de YouTube. Cei trei tineri s-au aventurat în apă, deasupra cascadei, dar au căzut de la 30 de metri în gol până la baza cascadei. Au murit pe loc, iar recuperarea trupurilor celor trei a fost o misiune grea, dar şi periculoasă.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×