Cele trei zodii de femei cu cel mai mare noroc la bani în luna iulie

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
29/06/2019, 11:10
Cele trei zodii de femei cu cel mai mare noroc la bani în luna iulie GALERIE FOTO
Trei zodii de femei cu noroc in luna iulie

Trei zodii de femei au noroc cu carul în luna iulie 2019! Acestea vor face bani și din piatră seacă! Pe ce pun mâna, parcă înflorește. Au succes pe toate planurile, inclusiv în cel afectiv. Relația cu partenerul de viață merge mai bine ca oricând, iar dacă este singură, va atrage sufletul său pereche, chiar în această perioadă.

Acestea sunt cele trei zodii de femei cu noroc în luna iulie

Capricorn

Nativii născuți sub semnul zodiacal al Capricornului sunt persoane foarte muncitoare. Acestea însă nu muncesc pur si simplu, ci se distrează muncind. Fac ce le place și au câștiguri pe măsură. În luna iulie, femeile Capricorn sunt foarte inventive, pun bazele unor afaceri noi, foarte profitabile. Se pare că a venit vremea când nu trebuie să vă mai faceți probleme legate de finanțe. Dacă este singură, va atrage un partener foarte bine văzut în societate, care se poate să fie chiar sufletul pereche!

Vărsător

Vărsătorii s-au născut s fie șefi. Aceștia nu pot sta mult într-o corporație sau oriunde altundeva unde ar avea mai mulți șefi. Este născut să fie lider și va fi, deoarece astrele se pare că s-au aliniat pentru tine, în luna iulie. Investiția la care nici nu te mai gândeai foarte serios începe să dea roade. Și încă cum! Cu profitul respectiv, vei găsi un nou proiect care te va umple de bani!

Trei zodii de femei cu noroc in luna iulie
Trei zodii de femei cu noroc in luna iulie

Taur

Taurii s-au confruntat cu probleme financiare în trecut, dar acestea au fost unele de scurtă durată, deoarece Taurii au noroc de bani. Au avut noroc mereu de bani, dar luna aceasta se pare că bat record după record. Totul le merge din plin și transformă totul în bani. Atuul lor principal este că știe și să păstreze banii pe care îi face și nu aruncă cu bani în stânga și-n dreapta. Taurii trăiesc intens și călătoresc mult!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×