Cele mai sigure mașini second hand! De unde provin!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
26/06/2018, 11:32
Cele mai sigure mașini second hand! De unde provin!
Cele mai sigure masini second hand!

Piața auto second hand merge foarte bine în România, deoarece salariile mici le interzic multor români accesul la un autoturism nou. Mașinile second hand au invadat țara noastră, mai ales după eliminarea taxei de primă înmatriculare.

Astfel, maşini din Germania, Franţa, Italia şi chiar Cehia au ajuns în România la preţuri accesibile pentru nivelul salarial al românilor. Mai puţine au fost însă cele din Austria, care îşi menţin preţurile mult mai ridicate decât alte maşini din ţările vecine. Explicația este simplă!

Cele mai sigure mașini second hand vin din Austria

”Ştim cu toţii cum funcţionează lucrurile la ITP-uri sau la RAR în România, multe se trec cu vederea, mulţi se cunosc cu cei din instituţie sau cu mecanicii şi nu maşinile nu sunt verificate la sânge sau se consideră că pot să intre pe şosele cu anumite imperfecţiuni. Ei bine, în Austria lucrurile stau diferit, pentru că verificarea tehnică, Pickerl-ul, se acordă mai greu, cei care verifică maşina sunt extrem de riguroşi şi pentru cea mai mică imperfecţiune ai de schimbat toată piesa. Acest lucru reiese din responsabilitatea celui care verifică maşina, pentru că acesta răspunde dacă se întâmplă un accident cauzat de un defect mecanic, şi atunci nici o persoană nu se riscă să „arunce” pe şosele o maşină care nu prezintă siguranţă”, a declarat Bogdan Cardoş, dealer auto în Austria, conform adevărul.ro.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×