Cele mai manipulatoare zodii feminine. Nativele de care trebuie să te ferești

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
09/05/2019, 10:36
Cele mai manipulatoare zodii feminine. Nativele de care trebuie să te ferești GALERIE FOTO
Cele mai manipulatoare zodii feminine

Oamenii sunt diferiți precum fulgii de nea, astfel că, dacă unele zodii sunt săritoare și doresc să ajute persoanele din jur, să aducă binedispoziție prin bunătate și sinceritate, alte semne își urmăresc propriile interese.

Cele mai manipulatoare zodii feminine

Este cert că există oameni care își urmăresc propriile interese și se folosesc de oamenii din jur pentru a obține ceea ce își doresc. Ei bine, printre oamenii care ar face orice să aibă ce vor, se află unele care parcă își împing limitele la maximum și se agață de fiecare oportunitate și de oameni.

Cele mai manipulatoare zodii feminine. Nativele de care trebuie să te ferești
Ea îți poate fi cea mai bună prieteni numai dacă știi cum să îi intri în grații și să îi arăți că îi meriți prietenia
Sursa foto: hepta.ro

Scorpion

Femeia Scorpion este cunoscută drept o femeie controversată. Ea este o femeie bună, blândă, care îți poate fi cea mai bună prieteni, dar numai dacă știi cum să îi intri în grații și să îi arăți că îi meriți prietenia. În schimb, când se întâmplă contrariul, Scorpionul poate fi extrem de dur. Femeia născută în acest semn zodiacal se poate folosi de prieteni în momentul în care ăi este trădată încrederea, dar și când sunt nepoliticoși. Chiar dacă îți va părea o femeie amabilă și un prieten de încredere, care îți sare în ajutor, Scorpionul ține cont, întâi de toate, de propriile interese.

Ea este o femeie bună, blândă, care îți poate fi cea mai bună prieteni, dar numai dacă știi cum să îi intri în grații și să îi arăți că îi meriți prietenia
De cele mai multe ori, femeia Săgetător o are drept cea mai bună prietenă doar pe mama
Sursa foto: hepta.ro

Săgetător

Natilele zodiei pot fi iubitele perfecte, însă într-o relație de prietenie este greu cu ele. Femeia Săgetător nu are multă încredere în oameni, iar de cele mai multe ori prietena ei cea mai bună este mama, amicele fiind doar persoane cu care ies la distracție sau diferite eveimente. Astfel, de aici se deduce că se folosește de oameni pentru confortul său și, mai mult, că este o zodie materialistă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×