Cele mai fermecătoare femei din zodiac. Reuşesc să cucerească pe toată lumea

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
14/07/2019, 17:48
Cele mai fermecătoare femei din zodiac. Reuşesc să cucerească pe toată lumea GALERIE FOTO
Cele mai fermecătoare femei din zodiac

Vă prezentăm cele mai fermecătoare femei din zodiac, care reuşesc să cucerească pe toată lumea. Unde își fac apariția aceste trei femei, camerele parcă se luminează și prind viață. Bărbații roiesc în jurul lor, dar numai cei mai norocoși le intră în grații.

Acestea sunt cele mai fermecătoare femei din zodiac

Rac

Femeia din zodia Rac este o nestemată. Chiar dacă este retrasă și poate trece chiar timidă, reușește să atragă atenția tuturor, fiind un adevărat magnet pentru bărbați. Nu știe nici ea cum face să atragă persoanele de sex opus, însă o face cu brio! Este misterioasă și totodată simplă în gesturi, ea comunică esențialul fără a spune prea multe cuvinte și fără a-și arăta adevăratele intenții. Cine se prinde ce vrea să spună, bine, cine nu, pierde o șansă unică în viață! Chiar dacă nu îi place să se îmbrace după ultimele tendințe, mereu va fi șic, indiferent de cât de simple îi vor fi hainele.

Fecioară

Femeia născută sub semnul zodiacal al Fecioarei își calculează foarte bine fiecare pas. Pare că și-a planificat chiar toată viața. Știe ce vrea de la viață, și știe cum să obțină ceea ce vrea. Nu lasă nimic lăsat la voia întâmplării și nu îi plac surprizele, deoarece sunt neprevăzute. Este mereu sigură pe ea și știe întotdeauna ce și când să vorbească.  Simplitatea ei provine din calm și organizare, dar e fascinantă pentru bărbați.

Cele mai fermecătoare femei din zodiac
Cele mai fermecătoare femei din zodiac

Femeile născute sub semnul zodiacal al Peștilor sunt un monument al loialității

Pești

Femeia născută sub semnul zodiacal al Peștilor este partenerul ideal! Are sufletul mereu tânăr, indiferent de vârsta pe care o are. Inocența ei cucerește pe oricine, însă este un monument de loialitate, atunci când își alege partenerul de viață. Deopotrivă naivă dar și cu o inteligență sclipitoare, va face totul pentru a trăi o viață simplă și armonioasă, chiar dacă, pentru asta, va fi nevoită să facă sacrificii în tăcere.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×