Galerie FOTO. Cum arată CEA MAI FRUMOASĂ FEMEIE din lume în opinia celor mai tari fotografi! Imaginile care strîng sute de mii de like-uri! Este de-a dreptul FERMECĂTOARE!

Mirela Apostol  
înHotnews
16/03/2016, 00:05
Galerie FOTO. Cum arată CEA MAI FRUMOASĂ FEMEIE din lume în opinia celor mai tari fotografi! Imaginile care strîng sute de mii de like-uri! Este de-a dreptul FERMECĂTOARE!GALERIE FOTO

Tianna Gregory este exemplul viu că atunci când vrei cu adevărat ceva, poţi reuşi. Tînăra şi-a început cariera de jos, pe propriile picioare şi a ajuns să fie considerat un model pentru toţi.

CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU A VIZUALIZA IMAGINILE

Are 26 de ani şi s-a născut peste Ocean. Tianna a devenit un brand, după ce a plecat din South Lake şi s-a mutat în Los Angeles. A început să colaboreze cu diverese case de modă, nu foarte cunoscute şi uşor, uşor a atras atenţia marilor branduri, care i-au oferit contracte generoase. Datorită fizicului său, la care a muncit ani la rînd, Tianna este acum căutată de marii artişti pentru apariţii în videoclipuri. Deşi a ajuns un star, Tianna îşi face întotdeauna timp pentru a le răspunde tuturor fanilor ei, pe contruile de socializare, care o urmăresc la tot pasul.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×