Ce ținute a purtat Carmen Iohannis, la vizita oficială din Franța! Și-a păstrat un vechi obicei. FOTO

Carmen Iohannis a afişat mai multe ţinute la vizita oficială din Franţa, acolo unde l-a însoţit pe preşedintele României, Klaus Iohannis. Soţia şefului statului s-a fotografiat alături de familia Macron şi a zâmbit cu fiecare ocazie, la fiecare şedinţă foto realizată la Paris.

Toate ţinutele pe care soţia lui Klaus Iohannis le-a purtat la Paris au fost semnate de designerul Andreea Tincu, din Iaşi. Carmen Iohannis a purtat un pardesiu de culoare albă, scurt, până deasupra genunchilor, precum şi o rochie albastră, de aceleaşi dimensiuni, păstrându-şi astfel vechiul obicei privind dimensiunile ţinutelor.

Ce ținute a purtat Carmen Iohannis, la vizita oficială din Franța

Mai multe detalii despre cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis în timpul vizitei din Paris ne-a oferit chiar creatoarea hainelor, Andreea Tincu: „Pardesiu din cashmire ivory şi rochie din stofa de matase, ambele din colecţia Andrea Tincu toamna iarna 2019! La Ambasada României din Paris, doamna Carmen Iohannis a purtat o rochie gri perlat din brocart”, a declarat desginerul pentru ŞTIRI MONDENE.

Carmen Iohannis alături de Brigitte Macron, în timpul vizitei din Franţa

Klaus Iohannis a lipsit de la Catedrală

„Alături de Președintele Emmanuel Macron, am reînnoit Parteneriatul Strategic dintre țările noastre și am inaugurat Sezonul România – Franța, prin care celebrăm istoria și cultura noastră comune”, a fost mesajul care a apărut pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis, alături de o fotografie cu familia Macron, de la Paris.

Carmen şi Klaus Iohannis, alături de Brigitte şi Emmanuel Macron

Klaus Iohannis a lipsit astfel de la evenimentul din finalul săptămânii trecute, sfinţirea Catedralei Mântuirii Neamului. Preşedintele României a declinat invitaţia primită şi a explicat că agenda europeană – întâlnirea din Franţa cu preşedintele Emmanuel Macron, nu îi permite acest lucru: „Preafericirea Voastră, Vă mulţumesc pentru calda invitaţie de a participa la ceremonia de sfinţire a Catedralei Mântuirii Neamului. Din păcate, din motive care ţin de agenda europeană, nu voi putea lua parte la evenimentul de duminică, 25 noiembrie 2018″.

Taguri: Carmen Iohannis