Ce spune deputata Andreea Cosma, după condamnare: ”Mă simt nedreptățită”

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
05/12/2018, 08:34
Ce spune deputata Andreea Cosma, după condamnare: ”Mă simt nedreptățită”
Cosma a mărturisit că a făcut un denunț împotriva fostei șefe a DNA

Deputata PSD Andreea Cosma a spus marți seară că a fost imprevizibilă condamnarea de către Înalta Curte de Casație și Justiție(ÎCCJ), afirmând că decizia instanței a fost ”o surpriză”. De altfel, Cosma spune că se simte ”nedreptățită” și consideră sentița o ”răzbunare din partea palierului Laura Codruța Kovesi””Nu mă aşteptam. A fost o surpriză, mă simt neîndreptăţită şi acum, punând cap la cap piesele jocului, ce s-a întâmplat şi ce urmează, îmi dau seama că acest lucru a fost o răzbunare din partea palierului Laura Codruţa Kovesi”, a declarat deputatul.

Iar, pentru că instanța a decis să o condamne la 4 ani de închisoare pentru complicitate la abuz în serviciu cu consecințe deosebit de grave, Andreea Cosma nu are de gând să lase lucrurile așa, precizând că ”până la sfârșitul săptămânii” va aduce probe pentru a demonta planul lu Kovesi, fosta șefă a DNA împotriva ei. Totodată, a vorbit și despre modul în care dosarul penal a fost întocmit, dar și despre cum s-a făcut trimiterea în judecată. Mai mult, Cosma a mărturisit că a făcut un denunț împotriva fostei șefe a DNA. ”Am formulat un denunţ împotriva Laurei Codruţa Kovesi.

Declarație Andrrea Cosma, după condamnare: ” Am formulat un denunț împotriva Laurei Codruța Kovesi”

ce spune deputatul andreea cosma despre condamnarea ei
Fosta șefă DNA, Laura Codruța Kovesi, acuzată de răzbunare de Cosma

Denunţ înseamnă că am încunoştinţat organele de cercetare penală cu privire la săvârşirea unei posibile infracţiuni. De la momentul la care am făcut acest lucru am primit nişte ameninţări verbale din partea unor persoane care au aflat de demersul pe care-l fac. Îmi duc la capăt demersul pe care-l fac”, a afirmat deputatul PSD.

Vă reamintim că Andreea Cosma, fiica fostului președinte al Consiliului Județean Prahova Mircea Cosma, a fost condamnată, de Înalta Curte de Casație și Justiție, la patru ani de închisoare pentru o faptă comisă în calitate ded notar. De precizat este că decizia nu este definitivă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×