Ce simptome a avut Rona Hartner când s-a prezentat la medic: „Să nu stați acasă!”

Claudiu Surmei  
înStiri mondene
24/02/2019, 12:58
Ce simptome a avut Rona Hartner când s-a prezentat la medic: „Să nu stați acasă!”GALERIE FOTO
Ce simptome a avut Rona Hartner când s-a prezentat la medic

Rona Hartner a fost internată în spital după ce medicii au descoperit că are o tumoră pe colon și urmează să fie supusă unei intervenții chirurgicale luni dimineață. Actrița a mărturisit ce simptome a avut când s-a prezentat la medic și îi sfătuiește pe cei care se simt rău să nu stea acasă, ci să se prezinte de urgență la control.

„Vreau să le spun oamenilor să nu aștepte să îi doară ceva, că atunci e prea târziu. La mine nu era durere, era o stare de rău. Doctorul a văzut că este operabil”, a declarat Rona Hartner pentru postul de televiziune Antena Stars. „Am început rugăciunile, petrecem timpul aici în rugăciune cu familia. Eu când mă simt rău nu iau medicamente, mă duc la doctor. Și când mă simt rău vin la urgență, nu improvizez. Având un PH foarte bun, s-ar putea ca tumoarea să nu fie periculoasă. Mâine dimineață mă operează. Cine merge la biserică, îi rog să pună o candelă pentru mine”, a adăugat actrița.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Ce simptome a avut Rona Hartner când s-a prezentat la medic

Rona Hartner a dezvăluit ce simptome a avut când s-a prezentat la medic. „M-a întrebat anestezista dacă iau automedicație. Eu iau medicamente doar când îmi spune doctorul. Medicul mi-a interzis să plec, era periculos în avion, putea sa apara ocluzie intestinală în avion. Doctorul mi-a zis să nu plec. Eram obosită de atâta timp, dar mie mi s-a părut normal. Uite că nu era normal. Nu vă fie frică de doctor, avem specialiști și diagnostice clare. Am avut baftă să dau peste un doctor extraordinar, operăm și gata. Nu se știe dacă am nevoie de alte tratamente”, a mai spus Rona Hartner.

Rona Hartner a fost vizitată la spital
Rona Hartner a fost vizitată la spital

„Multă sănătate! Bunul Dumnezeu are grijă de toată lumea și va avea grijă și de tine. O duminică binecuvântată și plină de speranțe și iubire”, este unul dintre mesajele pe care le-a primit artista pe contul personal de Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×