Ce se întâmplă în biroul lui Liviu Dragnea de la București! Liderul PSD a recunoscut de față cu toată lumea

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
10/03/2019, 14:13
Ce se întâmplă în biroul lui Liviu Dragnea de la București! Liderul PSD a recunoscut de față cu toată lumea GALERIE FOTO

Liviu Dragnea nu i-a băgat deloc în seamă pe protestatarii care au venit la întrtunirea PSD Călărași, astfel că și-a văzut de drum și a intrat în sala unde are loc Conferința județeană.  Liderul Partidului Social Democrat a ajuns astăzi, 10 martie, la organizația PSD Călărași cu prilejul alegerilor pentru conducerea organizației județene. De asemenea, zilele trecute acesta îi amenința cu dezvăluiri despre Victor Ponta și Dacian Cioloș și susțina că Pro România este un partid de ”securiști și de masoni”.

Liviu Dragnea: ”Vă invit la mine la birou!”

”Vă invit la mine la birou! La mine la birou e ca în Gara de Nord! Vine toată lumea, iar ziariștii ne aleargă pe holuri, cu cine am mai vorbit, ce am mai făcut! Sunt martori jurnaliștii!”, a declarat Liviu dragnea, cu ocazia unei întrevederi cu membrii PSD din CălărașiDin păcate pentru acesta, a fost așteptat încă de la intrare de urletele protestatarilor.

Aceștia au venit pregătiți cu pancarte pe care scria: ”Justiţia independentă”, ”Codruţa, nu te lăsa”, ”Luaţi labele de pe justiţie” şi strigau: ”Este încă ţara mea, nu e ţara lui Dragnea”. ”Vă invit la mine la birou! La mine la birou e ca în Gara de Nord! Vine toată lumea, iar ziariștii ne aleargă pe holuri, cu cine am mai vorbit, ce am mai făcut! Sunt martori jurnaliștii!”, a declarat Liviu dragnea, cu ocazia unei întrevederi cu membrii PSD din Călărași. 

Liviu Dragnea, mărturii la întrunirea PSD Călărași
Liviu Dragnea, mărturii la întrunirea PSD Călărași

Liviu Dragnea, amenințări pentru Ponta și Cioloș

Președintele PSD a susținut zilele trecută că partidul Pro România este un partid plini de masoni și securiști și i-a atacat Ponta și Cioloș. ”Oameni buni, acum sunt niște partide care sunt în viața politică: PSD, PNL, USR-PLUS, Pro România, ALDE, PMP, UDMR. A spus cineva că suntem atacați și de un partid de stânga. PRo România nu este partid de stânga. Este un partid de securiști, un partid construit în laborator, un partid care de la bun început au furat. Acolo este un partid plin de securiști și de masoni. O să facem și publice aceste nume.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×