Ce se întâmplă cu pensiile și salariile românilor, după căderea Guvernului! Anunț oficial: ”Nu le vom tăia”

Alexa Serdan  
înStiri de ultima ora
11/10/2019, 08:29
Ce se întâmplă cu pensiile și salariile românilor, după căderea Guvernului! Anunț oficial: ”Nu le vom tăia”
Guvernul PNL nu va tăia pensiile și salariile românilor. Sursa foto: adevarul.ro

Moțiunea de cenzură a fost adoptată ieri, 10 octombrie, în Parlament, cu 238 de voturi „pentru”. Așadar, Guvernul Dăncilă a căzut, iar acum un parlamentar PNL spune ce se va întâmpla cu pensiile și salariile românilor.

Veste bună pentru români: pensiile și salariile nu vor fi tăiate

După ce moțiunea de cenzură votată împotriva Guvernului condus de Viorica Dăncilă a trecut, parlamentarii au trecut la pasul următor: să propună noul Guvern. De asemenea, vicepreședintele PNL Virgil Guran i-a asigurat pe români că pensiile și salariile vor rămâne aceleași, așadar nu vor fi tăiate. „Nu vom tăia nicio pensie şi niciun salariu”, a declarat politicianul într-un interviu pentru Antena 3.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

În schimb, vicepreședintele PNL a spus că persoanele care au fost angajate pe pile care nu aduc niciun plus acestei societăți vor pleca din funcții. „Se va face ordine în ceea ce priveşte sistemul bugetar. Mă refer la cei care au fost angajaţi doar pe pile, pe prietenii, pe cumetrii, pe amante, pe surori şi fraţi, şi care nu aduc niciun plus societăţii şi doar pierd timpul pe acolo. În esenţă, vă spun că nu vom tăia nicio pensie şi niciun salariu. Tot ce este lege şi este în favoarea populaţiei vom respecta, este foarte clar”, a completat deputatul.

Guvernul PNL ține cu românii
Vicepreședintele PNL Virgil Guran i-a asigurat pe români că nu vor fi tăiate pensiile și salariile. Sursa foto: prodambovita.ro

Virgil Guran anunță concedieri în rândul firmelor unde au fost făcute angajări pe pile

„Este adevărat că va trebui să tăiem… De exemplu, sunt societăţi de stat foarte multe, unde sunt tot felul de directori cu funcţii extraordinare şi cu bani foarte mulţi, unde capușează tot felul de firme ale politicienilor, unde îşi angajează amantele cu câte cinci şoferi pe acolo. Aici vom face ordine, pentru că aceste firme care au monopol în România trebuie să producă, să aibă profit, iar profitul, dividentele, să meargă la bugetul de stat. Sunt măsuri foarte multe, program de guvernare există fără probleme”, a încheiat vicepreședintele PNL Virgil Guran.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×