Ce se întâmplă cu banii din donaţiile pentru Leo Iorga! Anunţul făcut de fiul artistului

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
13/02/2019, 15:25
Ce se întâmplă cu banii din donaţiile pentru Leo Iorga! Anunţul făcut de fiul artistului GALERIE FOTO
Banii din donaţiile pentru Leo Iorga merg într-un cont din Germania

Leo Iorga, vocalistul trupei Pact, așteaptă verdictul final care urmează să fie dat de medicii din Germania. Din păcate, tumorile canceroase i-au invadat singurul plămân rămas în corp, iar situația devine tot mai disperată pentru artist. Fiul lui Leo Iorga a anunțat ce se întâmplă cu banii strânși din donații și a precizat că viața tatălui său depinde de rezultatul analizelor.

Familia lui Leo Iorga a strâns până acum din donații suma de 48.302 euro din cei 70.000 necesari pentru tratamentul artistului. „El nu se aștepta nicicum să se adune banii, pentru că s-au mai făcut încercări, dar, într-adevăr, nu prin Facebook. Această campanie pe Facebook e una foarte agresivă pentru că au fost peste 2.000 de share-uri. Până acum, doar 10-15% din tratament era acoperit din donații și nu cu viteza asta. Și noi suntem surprinși de rapiditatea cu care s-au adunat donațiile. Însă, în prima fază, până va vira Facebook banii, tot noi, familia, vom suporta toate costurile”, este anunțul făcut de fiul artistiului.

Banii din donaţiile pentru Leo Iorga merg într-un cont din Germania

Fiul artistului a precizat că banii strânși din donațiile pentru Leo Iorga merg direct în contul deschis în Germania. „Primii bani ajung în banca din Germania la două săptămâni din momentul plății către Facebook. Banca germană verifică destinația fondurilor și abia apoi îți eliberează banii strânși”, a declarat Eduard Iorga pentru DCnews.ro

Leo Iorga, vocalistul trupei Pact
Leo Iorga, vocalistul trupei Pact

Fiul lui Leo Iorga a mai spus că tatăl său nu se simte foarte bine și va începe radioterapia în cazul în care analizele vor fi bune. „Nu este o operație chirurgicală clasică, ci una noninvazivă cu cel mai performant CyberKnife din lume. CyberKnife e un aparat care lucrează cu raze X și care nu atacă celulele sănătoase sub nicio formă, ci exclusiv celulele bolnave. Un astfel de echipament costă câteva milioane de euro și nu există în România. Urmează să tratăm singurul plămân pe care îl mai are, deoarece acolo există problemele cele mai mari acum. Celălalt plămân lipsește de acum opt ani, când i-a fost scos tot din cauza tumorilor canceroase. Nu știm exact cât va dura și nici dacă se mai poate face ceva. Totul e în funcție de rezultatul analizelor. Dacă mai e o șansă, radioterapia ar dura în jur de o lună și ar fi urmată de un tratament”, a mai spus Eduard Iorga.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×