Apel umanitar pentru Leo Iorga! Cancerul a recidivat! În ce stare este acum artistul

Silviu Ghering    Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
07/02/2019, 13:12
Apel umanitar pentru Leo Iorga! Cancerul a recidivat! În ce stare este acum artistul GALERIE FOTO
Leo Iorga se luptă din nou cu cancerul!

Leo Iorga, fostul solist al trupei „Compact”, se luptă din nou cu cancerul! Artistul are nevoie urgentă de ajutor. Unul dintre cei mai iubiți artiști din România trece iar prin clipe grele, cancerul descoperit în 2011 a recidivat, iar familia cere ajutor. Leo Iorga este un nume cunoscut de peste 30 de ani în lumea rockului românesc, am putea spune, mai precis, al rockulul clasic românesc.

Leo Iorga a cântat la formațiile „Cargo”, „Compact”, „Pacifica”, „PACT by Leo Iorga & Adi Ordean”. Melodiile cele mai cunoscute ale sale sunt „După ani și ani”, „Singur în noapte”, „Să te gândești la mine”, „Trenul pierdut”, „Cine ești tu oare” și mai sunt… Apropiații lui Leo Iorga cer ajutorul prietenilor și fanilor. Donațiile se pot face  aici, în conturile: CONT RON: RO98 RNCB 0318 0006 7289 0001, CONT EUR: RO06 RNCB 0064 0006 7289 0001.

Leo Iorga se luptă din nou cu cancerul! Familia cere ajutor!

Leo Iorga a reluat bătălia cu cancerul. Familia artistului este în șoc din cauza bolii care a recidivat. „Terapia recomandată de medicii din țară și din străinătate presupune o intervenție specială, Cyberknife, stereotaxie și alte proceduri. În România nu există Cyberknife, însă o clinică din Hamburg a acceptat cazul. Durata tratamentului este de aproximativ o lună la Centrul de Tratament Oncologic Hamburg. Noi, familia, îl știm pe Leo Iorga omul. E un soț, un tată și un frate iubitor, un om cald, bun, prietenos și vesel. Și ni-l dorim lângă noi cât mai mult timp.”

Cancerul lui Leo Iorga a recidivat! Familia cere ajutor
Cancerul lui Leo Iorga a recidivat! Familia cere ajutor

„Pe artistul Leo Iorga îl știți și voi de peste 30 de ani de la Cargo, Compact, Pacifica, etc.Vocea lui Leo a intrat în sufletele iubitorilor de gen, «După ani și ani», «Singur în noapte», «Să te gândești la mine», «Trenul pierdut», «Cine ești tu oare» sunt numai câteva dintre creațiile sale care au mers la inimă iubitorilor de muzică. Contăm pe voi, cei care îl iubiți, să fiți alături de noi în demersul de a-l ajuta, de a strânge banii necesari pentru această operație. Vă mulțumim că i-ați fost alături până acum și simte că-i sunteți alături în continuare. Dumnezeu lucrează prin oameni, pentru oameni! Fiți binecuvântați”, a scris familia lui Leo Iorga pe Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×