Leo Iorga are nevoie de 50 de mii de euro pentru o şansă la viaţă!

Claudiu Ilie  
înStiri mondene
03/05/2018, 15:58
Leo Iorga are nevoie de 50 de mii de euro pentru o şansă la viaţă!
Leo Iorga are nevoie de 50 de mii de euro pentru o şansă la viaţă!

Solistul Leo Iorga are nevoie din nou de ajutor! Celebrul interpret ajuns la 53 de ani se lupta de şapte ani cu cancerul la plămâni, iar ultimele analize nu sunt îmbucurătoare deloc. Leo Iorga are nevoie de 50 de mii de euro pentru o şansă la viaţă!

Medicii i-au spus că mai are o şansă în Turcia, unde se prescrie un tratament care s-a dovedit a fi în multe cazuri revoluţionar, ba chiar miraculos. Dar acesta costă foarte mult, iar cântăreţul nu îşi permite să meargă.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Şansa la viaţă a lui Leo Iorga costă 50 de mii de euro

“Starea de sănătate a lui Leo nu este deloc bună, ultimele rezultate în urma analizelor nu ne-au bucurat deloc! Plus că se enervează foarte des, din cauza bolii, şi tot aşa. Când ştii că eşti cu securea deasupra capului, este şi normal. Acum îi mai trebuie iar 50.000 de euro pentru tratament. Trebuie să facă un fel de radioterapie, iar fiecare şedinţă costă 7.000 de euro”, a declarat soţia artistului pentru click.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×