Ce s-a întâmplat la înmormântarea tinerelor moarte în accidentul de la Arad! Oamenii au scos telefoanele și au filmat imediat

în Stiri de ultima ora
24/05/2018, 15:18
Ce s-a întâmplat la înmormântarea tinerelor moarte în accidentul de la Arad! Oamenii au scos telefoanele și au filmat imediat GALERIE FOTO
Prietenii tinerelor decedate în accidentul de la Arad au închinat momente speciale în memoria Adelinei și Laurei

Tinerele moarte în accidentul de la Arad, duminică seară, au fost înmormântate. La funeraliile tinerei care se afla la volan, prietenii acesteia au făcut un gest emoționant. Pentru că era pasionată de mașini, în special de BMW-uri, și de drift-uri, mai mulți tineri s-au pregătit special pentru înmormântare.

Prietenii Adelinei Stângaciu au mers în convoi cu mașinile care aveau sub capotă sute de cai putere, au făcut drift-uri și au purtat pe geamuri poze cu Adelina. Întregul eveniment a fost unul sfâșietor, iar cei care au fost de afță au scos telefoanele și au filmat.

Momente speciale, la înmormântarea tinerelor de la Arad

Cele două tinere au fost înmormântate astăzi, iar la funeralii au participat sute de persoane, prieteni și rude ale fetelor. Unii șoferi au preferat să închine momente speciale în memoria Adelinei și Laurei. Drift-urile și convoaiele au fost filmate și postate pe rețelele de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×