Ce s-a întâmplat cu primul soț al Anastasiei Lazariuc și de ce nu s-a mai căsătorit

Bogdan Solomon   
în Muzica
04/02/2019, 14:55
Ce s-a întâmplat cu primul soț al Anastasiei Lazariuc și de ce nu s-a mai căsătorit
Anastasia Lazariuc dezvăluie dramele prin care a trecut

Anastasia Lazariuc a vorbit deschis despre momentele triste care i-au marcat viața. Printre altele, celebra cântăreață a dezvăluit motivele care au stat la baza rupturii de fostul soț, precum și de ce nu a mai vrut să facă pasul spre o nouă căsnicie. De fiecare dată când urcă pe scenă, este plină de viață și mi încetează să zâmbească, Însă puțină lume știe că  zâmbetul său  ascunde multă durere, pentru că viața a pus-o de fiecare dată la grea încercare.

Interpreta de muzică ușoară, apreciată de fani atât pentru vocea sa inconfundabilă, cât și pentru aparițiile spectaculoase, a acordat un interviu pentru emisiunea Agenția Vip, de la Antena Stars. Artista a raspuns cu sinceritate la întrebările moderatorului Cristi Brancu, chiar și atunci cînd au fost abordate  și  subiecte sensibile din viața sa, precum  divorțul de primul soț, dar și momentul în care și-a pierdut tatăl.

Artista vorbește fără menajamente despre divorț
Artista vorbește fără menajamente despre divorț

Anastasia Lazariuc și dramele din viața sa. De ce a divorțat de primul soț

„Fostul soț nu știu dacă a acceptat viața asta a mea.. .Nu m-am recăsătorit pentru că nu am întâlnit bărbatul care să mă accepte . Copiii au suferit, a fost o suferință foarte mare. Am avut mare noroc de un destin bun, de public, de oameni buni. Au fost drame, au fost căzături, dar mergem mai departe. Eu am venit dintr-o familie foarte bine pusă la punct. Dar tata a murit când aveam 14 ani, eram cea mai mică. Primul salariu pe care l-am luat, l-am dat mamei… și a început să plângă. Mama a trăit 90 de ani, a născut 11 copii, pe 5 i-a înmormântat. A trecut prin toate, războaie, de toate… Muncea foarte mult, aveam casă, grădină, eram ca la țară. Când avea cineva nevoie de ajutor, ne duceam cu tot neamul să ajutăm”, a dezvăluit Anastasia Lazariuc, rememorând momentele dureroase prin care a fost nevoită să treacă de-a lungul anilor.

Anastasia Lazariuc are o siluetă de invidiat, la 65 ani
Anastasia Lazariuc are o siluetă de invidiat, la 65 ani

Ajunsă la 65 de ani, solista de muzică  ușoară continuă să aibă o siluetă de invidiat. Recent, artista le-a dezvăluit curioșilor secretul înfățișării sale : „E foarte important să bem foarte multe lichide, de preferat apă. Am avut noroc și de o genă bună. Mama era slăbuță, tata înalt și slab, copiii mei la fel. Dar cred că fiecare dintre noi trebuie să aibă un pic de grijă la ce mănâncă. Noi suntem doar o cutiuță care are nevoie de energie. Dar energia nu vine de la mâncare, vine de la soare, de la aer, de la natură. Iar prea multă mâncare ne obosește”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×