Ce s-a întâmplat cu pensiunea Israelei, din Maramureş! A investit 1.000.000 de euro în ea

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
31/12/2018, 20:16
Ce s-a întâmplat cu pensiunea Israelei, din Maramureş! A investit 1.000.000 de euro în ea GALERIE FOTO
Ce s-a întâmplat cu pensiunea Israelei, din Maramureş

Israela Vodovoz a murit în luna martie a acestui an şi vila pe care o deţinea în Maramureş a fost lăsată de izbelişte. Aceasta mărturisea că a investit peste un milion de euro în locaţia care purta un nume combinat din numele ei şi al fostului soţ, Liviu Arteni. Acum, ce s-a întâmplat cu „Livisra”, e uşor de închipui.

Clădirea a fost părăsită şi este în paragină. Nici înainte să rămână fără proprietar, clienţii nu se arătau prea mulţumiţi de condiţiile în care au fost primiţi la „Livisra”: „Am fost acolo de Crăciun împreuna cu familia și alte 10 familii și nu am primit nimic din cele spuse de proprietarii pensiunei Livisra decât înjurături. Mâncarea a fost necomestibilă, nici vorbă de masa tradițională de Crăciun, totul se gătea la microunde, nu avea nici măcar chiuvetă de bucătarie.

Ce s-a întâmplat cu pensiunea Israelei, din Maramureş

Israela ne gătea îmbracată uneori în costum de ski. Sucurile erau puse în sticle în care a fost apa borsec și era scris cu carioca neagră pe fiecare, probabil erau făcute din prafuri. Pentru că ne-am spus nemulțumirile am fost poftiți să ne luăm bagajele și să plecăm. Am plecat în ziua de Crăciun”, scria un turist pe internet foarte dezamagit de pensiunea pe care o deţineau Israela şi Liviu Arteni.

Aşa arata pensiunea Israelei,din Maramureş
Aşa arata pensiunea Israelei,din Maramureş

Relaţia Israelei cu Liviu nu a ţinut, iar cei doi s-au despărţit şi s-au mutat la Bucureşti. După moartea ei, Liviu s-a reîntors în casa Israelei, şi poveştea emoţionat, că-i duce dorul: ”Imagine tristă. Nu doresc nimănui! Încă mai am adresa în buletin. Să văd dacă pot să reuşesc să refac buletinul. Sper să găsesc pe cineva care să mă ia în spaţiu. Nu trebuie să se mai mire nimeni de ce am băut şi de ce beau în continuare. Eu am avut un vecin, era chiar lângă noi. S-a mutat, am înţeles. Nu mai ştiu cine mai există. (…) E altă uşă. E trist că nu mai găsesc pe nimeni aici. Ar fi o surpriză să deschiză Israela. Vine SMURD-ul şi mă ia”, a spus Liviu Arteni, la Antena Stars.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×