EXCLUSIV | Prima reacţie a Adrianei Iliescu după ce a aflat că Israela a murit. Cuvinte şocante

în Reality show
12/03/2018, 18:46
EXCLUSIV | Prima reacţie a Adrianei Iliescu după ce a aflat că Israela a murit. Cuvinte şocante

Israela a fost găsită fără suflare vineri, a doua zi după Ziua Femeii. „Cea mai bătrână soţie din România”, cum a fost ea supranumită după ce s-a căsătorit cu mult mai tânărul Liviu Arteni, a fost găsită fără suflare, în baia locuinţei proprii. Adriana Iliescu – cu 8 ani mai în vărstă decât Israela  – nu a primit, nici ea, tocmai bine vestea. Cele două nu se cunoşteau – ba chiar a existat o contră în trecut între ele, Israela atacând-o în presă pe Adriana care, la rândul ei, a făcut-o „idioată” – dar, chiar şi aşa, „cea mai bătrână mamă din lume” deplânge trecerea în nefiinţă a Israelei.

Chiar îmi pare rău că s-a dus. Era bătrână, ca şi mine. Aşa suntem noi, încet, încet, ne ducem… Şi eu am o vârstă, sunt mai bătrână ca ea… Dar despre mine nu prea vreau să vorbesc, e ceva intim. Doctorii mi-au spus că sunt bolnavă, dar încă mă ţin„, ne-a spus Adriana Iliescu.

Scandalul din 2015

Fetiţa nu e OK, din punctul meu de vedere. Este o fetiţă superbă, poate să fie talentată, dar ea are mari lacune psihologice. Pentru fiecare lucru există o vârstă, mai ales când devii părinte şi nu trebuie să luăm acest subiect de a deveni părinte ca pe un lucru de egoism personal. Şi trebuie să luăm, în primul rând, în considerare copilul! Iar copilul, din punctul meu de vedere, nu este indicat să crească cu părinţi faţă de care există o diferenţă de vârstă mai mare de 30 de ani, dacă e s-o spun pe aia dreaptă!”, spunea Israela în 2015.

Dacă este o idioată, judecă ca o idioată şi peste asta nu am ce să discut. Ăsta e mesajul meu către ea: că judecă ca o idioată. V-a mai spus cineva că ar fi un demers egoist? Doamnă, dar nu mă interesează ce-mi spune cineva sau ce nu-mi spune altcineva. Mi-am dorit copil, mi-a dat Dumnezeu copil şi cu asta, punct! Fiecare judecă după sufletul lui, după creierul lui, după cunoştinţele lui şi după felul lui de a fi şi, peste asta, eu nu am ce să comentez. M-a ajutat Dumnezeu, nu dau sfaturi, nu cer sfaturi şi aşa mai departe”, era răspunsul Adrianei Iliescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×