Ce mașină conduce Adrian Enache. Interpretul tocmai ce și-a lovit bolidul de 50.000 de euro. FOTO

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
19/10/2019, 14:23
Ce mașină conduce Adrian Enache. Interpretul tocmai ce și-a lovit bolidul de 50.000 de euro. FOTO
Adrian Enache a făcut un accident. Audi-ul său a avut de suferit *foto: facebook

Adrian Enache a căzut victimă traficului infernal din București. Paparazzi l-au surprins pe îndrăgitul artist după ce a avut un mic contact într-un sens giratoriu din nordul capitalei. Probabil  că persoana cu care Enache s-a lovit a fost o fană, din moment ce cei doi au picat repede de acord la o benzinărie de apropiere. Cei doi pare să se fi înțeles și să fi aplicat deje celebra „amiabilă”, arată cei de la cancan.ro.

Ce mașină conduce Adrian Enache

Din imaginile publicate de paparazzi se vede cum artistul este foarte nervos de faptul că și-a lovit noua mașină. Din fericire pentru cei doi șoferi implicați în accident, totul a fost rezolvat destul de repede, în cadrul unei înțelegeri „amiabile”.

Cu siguranță Adrian Enache are toate asigurările în regulă, pentru că altfel nu și-ar permite o astfel de mașină. Un Audi A8 din 2017, la mâna a doua, valorează peste 50.000 de euro pe site-urile de specialitate. Asta în timp ce unul nou se apropie cu pași repezi de 100.000 de euro. Printre cele mai impresionante dotări ale unei astfel de mașini se numără aerul condiționat cu 4 zone, o cameră cu 360 de grade, ajutor la parcare, scaune încălzite de piele dar și un motor euro 6 care produce în jurul a 300 de cai putere.

Adrian Enache a făcut un accident. Audi-ul său a avut de suferit
Adrian Enache a făcut un accident. Audi-ul său a avut de suferit *foto: autovit.ro

Adrian Enache, o carieră de succes în muzică

Chiar dacă a fost un fotbalist talentat și chiar a prins lotul național al României în copilărie, Adrian Enache s-a lăsat de sport și s-a ținut de carte. În cele din urmă, s-a „lipit” însă de o carieră muzicală. Timp de mai mulți ani, a fost solistul formațiilor rock Phoebus și 6200 din orașul natal. Cariera sa a luat avânt în 2002, când a câștigat Festivalul Național Mamaia cu melodia „O singură noapte”, pe muzica lui Andrei Kerestely.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×