Ce a postat Carmen Iohannis pe internet, imediat după ce Klaus Iohannis a câştigat din nou alegerile. A primit o mulţime de mesaje

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
24/11/2019, 22:22
Ce a postat Carmen Iohannis pe internet, imediat după ce Klaus Iohannis a câştigat din nou alegerile. A primit o mulţime de mesaje
Carmen Iohannis va fi în continuare prima doamnă a țării. Sursa foto: digi24.ro

Carmen Iohannis a postat în urmă cu 20 de minute  un videoclip live realizat de PNL de la sediul din Modrogan, după ce a aflat că soțul ei, Klaus Iohannis, a fost reales președinte al României. Prima doamnă a primit foarte multe mesaje după ce a descris live-ul drept o petrecere.

Carmen Iohannis a distribuit un ”party” de la sediul PNL, după realegerea lui Klaus Iohannis ca președinte

De altfel, chiar e atmosferă de petrecere la PNL, acolo unde liberalii se desfată la această oră cu șampanie, prăjituri și mâncare. Prima doamnă a țării a primit numeroase comentarii de la cei care o urmăresc pe Facebook, felicitând-o pentru scorul obținut de Klaus Iohannis la aceste alegeri.

„Felicitari! Dumnezeu să binecuvinteze România și poporul român!; În sfârșit democrație în România!; Să fie într-un ceas bun! Doamne ajută!”, sunt câteva dintre mesajele pe care le-a primit Carmen Iohannis la ”party-ul” pe care l-a distribuit pe rețeaua de socializare.
carmen iohannis
Carmen Iohannis se bucură de victoria soțului ei. Sursa foto: Facebook

Carmen Iohannis a votat pentru un viitor mai bun

O zi foarte, foarte importantă. Eu am votat pentru o Românie modernă, pentru o Românie europeană, pentru o Românie normală. Vă invit pe toţi, dragi români, să veniţi la vot. Azi e o zi foarte importantă – votăm pentru viitorul României, pentru direcţia în care va merge România mai departe. Azi e ziua campionilor cu ştampila ”votat” în mână. Dragi români, fiţi toţi campioni azi”, a spus Carmen Iohannis azi după ce a votat astăzi.
Potrivit sondajelor de opinie ale căror rezultate au fost difuzate la ora 21:00, Klaus Iohannis are între 64 și 67%, în timp ce Dăncilă nu atinge nici măcar 40% dintre voturi. Cel mai probabil, contracandidata lui Iohannis, cea  care a pierdut alegerile astăzi, va pleca din fruntea PSD.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×