Caviar pentru Viorica Dăncilă, fasole cu ciolan pentru focșăneni, de 1 Decembrie

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
02/12/2018, 14:19
Caviar pentru Viorica Dăncilă, fasole cu ciolan pentru focșăneni, de 1 Decembrie
Viorica Dăncilă a fost primită spectaculos la Focșani!

Caviar pentru Viorica Dăncilă, fasole cu ciolan pentru focșăneni, de 1 Decembrie. ANul 2018 este unul special pentru România, căci acum 100 de ani statul național român s-a desăvârșit. Astfel, cum sărbătoarea trebuia celebrată peste tot, oamenii au ieșit în stradă, au admirat parada militară, iar muzica a răsunat de peste tot. Așadar, fiecare oraș a organizat momente speciale pentru Ziua Națională a României. Printre acestea, normal, a fost și Focșanul, unde a fost prezen și premierul României. Viorica Dăncilă a fost primită așa cum se cuvine de focșăneni. Iar, în timp ce atmosfera a fost întreținută de artiști populari, oamenii au și îmbucat câte ceva.

Și, după cum poporul identifică fasolea cu ciolan cu România, asta au și primit.  Însă, pentru invitații speciali, Primăria Focșani a organizat o masă festivă de-a dreptul specială pentru Viorica Dăncilă. Prim-ministrul a fost primit cu somon fume și caviar, iar la desert s-a delectat cu un tort din înghețată. Desertul a fost unul uriaș, a avut forma hărții României, fost decorat cu figurine din marțipan și 100 de lumânări.

Viorica Dăncilă, caviar și somon, focșăneni, fasole cu ciolan, de 1 Decembrie!

viorica dancila caviar si somon focsaneni fasole cu ciolan
Tortul cu care s-a delectat Viorica Dăncilă la Focșani

Iar, înainte ca marea zi să înceapă, premierul României amintea, printre urările către românii de pretutindeni, idealul țării: a ne uni eforturile în interesul cetățenilor și al nostru. ”Faptul că toţi ne dorim să trăim într-o Românie prosperă, ataşată valorilor europene şi care să îşi păstreze identitatea naţională, reprezintă cel mai bun argument pentru a ne uni eforturile în interesul cetăţenilor şi al nostru, ca naţiune. Celebra deviză ‘prin noi înşine’, pusă de Brătieni pe frontispiciul Marii Uniri trebuie să îşi găsească un corespondent şi în actualitatea noastră, iar asta nu ne face mai puţin pro-europeni”, a mărturisit Viorica Dăncilă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×