Catinca Roman, un look proaspăt, alături de un tinerel misterios! S-a tatuat și…

Claudiu Melinte    Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
23/09/2018, 20:30
Catinca Roman, un look proaspăt, alături de un tinerel misterios! S-a tatuat și… GALERIE FOTO
Catinca Roman a iesit în oraș cu un tinerel, despre care am putea lesne spune că îi este iubit

Sora Oanei Roman, Catinca, a fost surprinsă cu un look proaspăt, acum câteva zile, alături de un tinerel misterios. Cei doi s-au simțit foarte bine împreună, dacă e să judecăm după fețele lor zâmbitoare și după modul în care se sorbeau din ochi cei doi. Chiar dacă este trecută de prima tinerețe și are o fată despre care ai putea spune lesne că îi este soră, nu fiică, iată că fiica lui Petre Roman știe să se simtă bine în orice situație și să își trăiască viața la cote maxime! Bravo ei, am putea spune, mai ales că ultimele evenimente din viața ei par să îi fi dat un suflu nou.

Tânărul cu care a ieșit Catinca Roman în oraș nu o pierde din ochi nici măcar când soarbe din băutură
Tânărul cu care a ieșit Catinca Roman în oraș nu o pierde din ochi nici măcar când soarbe din băutură

Catinca Roman s-a tuns și și-a reîmprospătat blondul, dar ceea ce a sărit imediat în ochi a fost tatuajul imens de pe gât. La 51 de ani, sora Oanei Roman nu are nicio problemă în a se comporta ca la vârsta adolescenței și îna încerca lucruri noi. Trandafirul imens de pe gât pare să îi fie pe plac și partenerului ei din oraș, care zâmbește entuziast în timp ce o admiră din cap până-n picioare.

Catinca Roman: un nou look, un nou tatuaj, un nou iubit?

Deși ai putea spune că are vârsta potrivită pentru a fi iubitul fiicei sale, Catinca Roman nu are nicio problemă în a se afișa cu un bărbat mult mai tânăr decât ea. A făcut mereu ce i-a plăcut, sa declarat și a demonstrat că este open mind și înțelege actuala generație de adolescenți, iar acum a venit și momentul confirmărilor. Catinca a fost suprinsă zilele trecute la o terasă din centrul orașului, iar noi vă prezentăm în exclusivitate imaginile cu ea și partenerul ei. Ne abținem să spunem că îi este iubit, până la dovada clară, însă după modul în care s-au comportat tot timpul întrevederii, ai putea crede lesne asta.

„Statutul meu este de femeie independentă, singură, eu prefer relaţiile deschise, prieteni. Dacă o să vină alesul, o să vină. Toată lumea mă cataloghează drept feministă. Pur şi simplu nu am întâlnit pe cineva cu care să am o relaţie serioasă. Am avut relaţii scurte. Eu sunt o femeie puţin geloasă. Nu am o problemă ca partenerul meu de joacă să aibă o viaţă separată, iar eu la fel, şi ne întâlnim să trăim momentele frumoase împreună. Nu m-am enervat niciodată pe un bărbat, doar i-am facut bagajele. Am considerat ca nu aveam un viitor împreună.-am dus bagajele şi i le-am trântit în faţa locului în care lucra. Nu a fost frumos, dar a fost sănătos pentru psihicul meu”, spunea Catinca Roman, acum ceva timp, pentru Antena Stars.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×