Catinca dă de pământ cu fosta vedetă a Antenai 1, Andrei Zaharescu

în Stiri mondene
01/05/2018, 16:01
Catinca dă de pământ cu fosta vedetă a Antenai 1, Andrei Zaharescu GALERIE FOTO

Catinca Zaharescu dă de pământ cu tatăl ei biologic, fosta vedetă a Antenai 1 Andrei Zaharescu, actual consul al României în Africa de Sud. A ales să vorbească cu presa deoarece nu vrea ca tatăl ei să facă cu frații ei ce a făcut cu ea. Deși provine dintr-o altă relație a lui Andrei Zaharescu, îi consideră pe copiii Andreei Berecleanu frații ei. Și nu vrea să sufere și ei, cum a suferit ea, care nu a primit niciodată pensie alimentară. Niciodată, în 18 ani! Acum, consulul spune că nu poate plăti pensie nici copiilor pe care îi are cu Andreea Berecleanu, Eva și Petru.

„M-au enervat foarte tare, atenţie!, la nivel moral declaraţiile lui conform cărora nu mai are bani să-şi plătească apa, curentul etc. E vorba de o manipulare ieftină, pentru că sunt oameni care sigur vor rezona cu el, dar vorbim despre oameni săraci, ceea ce nu e cazul aici. Acestea nu sunt argumente adevărate, iar declaraţiile lui insultă inteligenţa mea, a mamei, a Andreei. Pe mine nu mă interesează pensia aceea alimentară. De altfel, voi dona banii, nu ştiu, nu-i vreau. E vorba de demnitate! De demnitatea mea! Eu n-am făcut nimic de la 18 ani până acum în această privinţă, pentru că eram de-acord cu mama. Dar când am citit ce le face fraţilor mei, n-am mai suportat!“, a spus ea revoltată.

Catinca dă de pământ cu tatăl ei biologic, care nu i-a plătit niciodată pensie alimentară

„Penultima oară când am vorbit cu el aveam 13 ani, la ziua mea. De atunci, eu n-am mai vorbit cu el până în toamna anului trecut, când Andreea mi-a sugerat să plec în Africa de Sud, la tatăl meu biologic, în vacanţa de iarna, împreună cu cei doi fraţi ai mei. Andreea a vorbit cu el pe skype, el a spus: «Sigur, să vină». Numai că, peste câteva săptămâni, foarte târziu, când noi deja ne pregăteam să ne luam vizele, a anunţat-o pe Andreea că nu ne mai poate primi, că nu mai are loc pentru noi în casa lui de la Consulat”, a spus Cantinca pentri wowbiz.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×