Cătălina Ştefănescu ar fi fosta iubită a lui Liviu Dragnea! Conform lui Ponta, liderul PSD a vrut să o angajeze la SRI

Claudiu Surmei   
în Stiri mondene
04/02/2019, 21:02
Cătălina Ştefănescu ar fi fosta iubită a lui Liviu Dragnea! Conform lui Ponta, liderul PSD a vrut să o angajeze la SRI GALERIE FOTO
Cătălina Ştefănescu ar fi fosta iubită a lui Liviu Dragnea

Cătălina Ştefănescu ar fi fosta iubită a lui Liviu Dragnea, susține fostul premier și actual lider al partidului Pro România, Victor Ponta. Într-o postare pe contul personal de Facebook, Ponta susține că liderul PSD a vrut să o angajeze pe Cătălina Ștefănescu la SRI.

Victor Ponta a scris pe Facebook că în timpul guvernării USL, Liviu Dragnea încerca să îl convingă pe George Maior să o angajeze pe iubita lui de atunci la SRI. Surse din cadrul PSD au declarat pentru Adevărul că femeia la care face referire Victor Ponta ar fi nimeni alta decât Cătălina Ștefănescu, fost deputat PSD de Teleorman în legislatura 2012-2016.

Cătălina Ştefănescu
Cătălina Ştefănescu

Cătălina Ştefănescu ar fi fosta iubită a lui Liviu Dragnea

„Îmi aduc aminte că tu il băteai la cap pe George Maior să o angajeze pe iubita ta de atunci la SRI (că erai căsatorit, nu contează, că tu eşti cu ‘familia tradiţională’) şi tot explicai că ea ştie ruseşte, că a studiat la Moscova”, a scris Victor Ponta pe contul personal de Facebook pe data de 3 februarie.

Mesajul postat pe Facebook de Victor Ponta
Mesajul postat pe Facebook de Victor Ponta

Potrivit unor surse din PSD, femeia la care face referite Victor Ponta ar fi Cătălina Ștefănescu, cel mai tânăr parlamentar ales în istoria României (la doar 24 de ani). În CV-ul postat pe site-ul Camerei Deputaților, Cătălina Ştefănescu a absolvit Institutul Puskin din Moscova.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×